דחוווווף שמלה

• הוסף לסימניות
אח שלי מתחתן עוד שבוע(!)
ועדיין אין לי שמלה!
אני צריכה מידה 36-38 ארוך קלוש,צבע יפה,
כבר חרשתי את כל שמלה להשכיר ואין שם!
אשמח אם יש למישהי.. עדיף באזור אשדוד-בני ברק.

• הוסף לסימניות
יש לי סרפן שחור ארוך,
נקנה ב"שילת".
אם מתאים לך - תפני באישי.

• הוסף לסימניות
יש לי גם סרפן שחור ארוך של "פסי רובינשטיין" אם מתאים לך תפני באישי

• הוסף לסימניות
יש לי שמלה מדהימה בצבע ורוד עתיק שנקנתה בטאצ'

• הוסף לסימניות
יש לי במידה הזו שמלה להשכרה
מדהימה מדהימה!

בצבע קפה-מוקה
למעלה גפיור למטה שיפון קלוש ארוך

אם את מעוניינת צרי קשר באישי

• הוסף לסימניות
יש לנו במידה הזו כמה סרפנים (עם חולצות תואמות) בצבע קרם-מוקה בהיר,
למעלה תחרה עבה יפיפיה, (מסתיימת במשולשים)
למטה שיפון נשפך,
(עם בד בסיס יפיפה ומיוחד מתחת לשיפון שמעשיר מאד את המראה ויוצר לשיפון מראה מכובד ולא ״כותונת״)
עם פפיון- פרח מהמם עם פנינים במותן...
להשכרה ב300 ש״ח לשמלה.
ניתן ליצור קשר באישי...

• הוסף לסימניות
ב"ה
תודה לכל העוזרות והמסייעות,
ב"ה מצאנו שמלה...
יישר כוח על הנכונות!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה