- הוסף לסימניות
אנחנו מחפשים מקום שמסכים להכניס כמה קפסולות של 20, עם שמירה הדוקה של קפסולות וכל שאר ההנחיות
כלומר מקום המשטרה עוד לא גילתה
כלומר מקום המשטרה עוד לא גילתה
באיזה עיראנחנו מחפשים מקום שמסכים להכניס כמה קפסולות של 20, עם שמירה הדוקה של קפסולות וכל שאר ההנחיות
כלומר מקום המשטרה עוד לא גילתה![]()
Progboyavoאנחנו מחפשים מקום שמסכים להכניס כמה קפסולות של 20, עם שמירה הדוקה של קפסולות וכל שאר ההנחיות
כלומר מקום המשטרה עוד לא גילתה![]()
כל הארץ!באיזה עיר
הבנתי שבבני ברק אפשר לסכם מראש עם השיטור העירוני,ולמי שיש רעיון בבקשה לא להעלות פה,
אלא למייל avi99772 גימייל
תודה רבה!!!
וואלה מזכיר לי איזה תפקיד מימות העיירה, השתדלן יוסלה שהיה נוסע לקיסר...אגב, לכל מקום שתקחו -
יש אברך בשם 'גנץ' [לא בני....] שלוקח פיקוד על החתונה, שבמקרה שמגיעים שוטרים הוא מסתדר איתם.
כמובן, אם בעיקרון ארגנו שיוכלו לשמור על ההוראות.
חבר שלי חיתן שבוע שעבר ולקח אותו, ואכן הגיעו שוטרים ועל אף שבשעה שהם הגיעו כמות האנשים לא היתה ממש כפי ההוראות בכל זאת הוא הסתדר איתם
כמדומני שהוא לוקח 1000 ש"ח
הראש היהודי...אגב, לכל מקום שתקחו -
יש אברך בשם 'גנץ' [לא בני....] שלוקח פיקוד על החתונה, שבמקרה שמגיעים שוטרים הוא מסתדר איתם.
חבר שלי חיתן שבוע שעבר ולקח אותו, ואכן הגיעו שוטרים ועל אף שבשעה שהם הגיעו כמות האנשים לא היתה ממש כפי ההוראות בכל זאת הוא הסתדר איתם
זה קיים עד היום בעיריות בפרט בתחום הבניהוואלה מזכיר לי איזה תפקיד מימות העיירה, השתדלן יוסלה שהיה נוסע לקיסר...
מעניין מה הסוד שלו?אגב, לכל מקום שתקחו -
אני חושבת שהשוטר שייך למארגנת הארוע, אם אנחנו מדברות על אותו ארוע.הבנתי שבבני ברק אפשר לסכם מראש עם השיטור העירוני,
הייתי בחתונה כזו בשבוע שעבר.
השוטר הגיע מידי פעם וספר שיש רק 80 איש ב4 קפסולות, והלך.
לוקח 1000 ש"ח וגורם להדבקה המונית, נו נו.אגב, לכל מקום שתקחו -
למה?לוקח 1000 ש"ח וגורם להדבקה המונית, נו נו.
למה שיהיה מענה אחרי כזה פרסום...כבר ניסיתי ללא מענה
למה?
האירוע היה באמת מאורגן לפי ההוראות, והוא דאג שיהיה כך, כל אורח קיבל כרטיס עם שעה מדוייקת מתי להגיע, כך שלא יהיו אנשים יותא מהמותר
אבל תמיד יש חריגות, ובדיוק כשהשוטר הגיע זה היה כשהחברים רקדו והיו קצת חריגות
תפסיקו להגזים בבקשה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים