דחווווף!!!! נעלמו לי התמונות בכרטיס לא שלי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הדסה מנדל;n5031323:
הכי פשוט תכניסי את הכרטיס תסמני בחיפוש בתוך הכרטיס נקודה - . פשוט הכל יעלה!
הצלחות!!!!!

כבר ניסיתי גם את זה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נקדן זריז;n5031384:
הבעיה מחולקת לשנים. ראשית כל הוירוס שצריך למחוק אותו, ושנית צריך לתקן את מה שהוירוס חולל.
לשם מחיקת הוירוס צריך לחברו למחשב עם אנטי וירוס מעודכן ולסרוק. וכך יימחק הוירוס
לאחר מכן צריך להפוך בחזרה את כל מה שנסתר ללא נסתר ויש לכך כמה דרכים. או ידנית לעבור על המאפיינים של כל אחד ולהפכו ללא נסתר
או לפתוח את שורת הפקודות ולרשום כפי שהעלתי כאן לפורום בקובץ המצורף.

ולפעם הבאה, תמיד כדאי 'לסגור' את הכרטיס מצלמה לפני שמכניסים אותו למחשב וכך לא יוכל להיכנס אליו

וירוסים'

ולפעם הבאה, תמיד כדאי 'לסגור'- איך לסגור?! בכרטיסעצמו לפני שמכניסים? יש כמו "לחצן" קטן בצד הכוונה היא להזיז אותו ולנעול או מה?

• הוסף לסימניות
יש משהו חשוב
תעשי בחיפוש את האות W בעברית שייצא לך ה ( ' )
וזה אמור למצוא הכל גם בתקיות וגם בנפרד
בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
מנסיון:
תוכנת 'נרו' של צריבת דיסקים מזהה חומר שנעלם!

פשוט להכנס לדיסק דרך 'נרו' להעתיק את החומר ולהדביק לתקיה חדשה!

ולהודיע לנו אם זה פתר את הבעיה!!!

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול...

גם לי נעלמו היום קבצים בכרטיס זיכרון. אבל אני רואה שהם נמצאים בגלל שהזיכרון מלא.
ניסיתי לשחזר בכל התוכנות שמצאתי באשכולות ישנים.
חלק מהקבצים שוחזרו, וחלק חזרו אך לא ניתן לפתוח אותם.
בכל מקרה ההסרטות לא חזרו.

מה עושים???

זה מה שאני רואה כשאני פותחת את הכרטיס:

• הוסף לסימניות
תודה לכל העוזרים, בסוף היא הלכה לטכנאי שישחזרלה והוא הצליח לשחזר את רוב התמונות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה