התייעצות דחוווף! דרוש פתרון סופי לסבוריאה בגבות!!!

• הוסף לסימניות
מבחינתי, העולם מתחלק ל-2: אלו שיש להם חיים קלים, ואלו שיש להם סבוריאה בגבות... אני יודע שאני נשמע מגזים, אבל מי שסובל מזה- בטוח מזדהה, ואלו שלא: אין להם זכות דיבור... אני שנים ארוכות מנסה למצוא לזה פתרונות שונים ומגוונים, החל מקרמים, סבונים, ביקורים תכופים אצל רופאי עור, אבל פתרון סופי ואמיתי- טרם מצאתי, אשמח לעצות בכיוון של פיתרון סופי ומוכח בלבד!!! פחות עצות כלליות, כגון , שטיפת האזור במים קרים, ניגוב בטפיחות עדינות, קרמי לחות למיניהם, הנחת קרח ועוד כהנה וכהנה שאני שומע חדשים לבקרים, הפתרונות שבעיקר ניסיתי ולא הועילו: סבוסל, יולקטין, מגוון סבוני פנים מחברות שונות שרק החריפו את המצב, פוראוור ועוד דברים שכבר הספקתי לשכוח, אנא! הבו עצות מנסיון מוכח בלבד!!!! תודה לקוראים ותודה מראש לעונים!!

• הוסף לסימניות
לפי התיאור לא נשמע שזה אותו מקרה,
אבל מציינת, מקסימום יעזור..

בעבר היו לי קילופים ואדמומית באזור הגבות תקופה ארוכה,
רופא משפחה טען שזה נובע מדלקת עיניים! ואכן סינטומיצין לעיניים העביר את התופעה.
אולי שווה לנסות כיוון כזה...

• הוסף לסימניות
מה גם שזה לא רק באזור הגבות, אלא גם בצידי האף, אמנם בעיקר בגבות, אבל עדיין לא נשמע לי שזה המקרה

• הוסף לסימניות
למעלה מעשר שנים יש לי דלקת עיניים? לא נראה לי...
רשמתי שזה לא נשמע זהה,
אבל בגלל שכ"כ הפתיע אותי בזמנו הפתרון הפשוט והבלתי צפוי לבעיה שהטרידה אותי חודשים ארוכים, רשמתי כדי שיהיה לכם עוד כיוון.
רפו"ש

• הוסף לסימניות
לי זה היה ומאז שאני שמה יום יום קרם לחות בשם "ברבדוס" זה הפסיק לי לחלוטין.
מעניין, זה עוד לא ניסיתי, אבל מה שבעיקר חשוב לי זה איך לצאת מהמעגל הזה? כלומר, אני צריך גם להיפטר מהקיים, ניסיתי משחות על בסיס סטרואידים שרק גרמו לעור להתמכר לזה, בנוסף, אצלי זה אדמומיות וגרד וקילופים ברמה ממש גבוהה, זה אותה רמה שלך היה?

• הוסף לסימניות
זה היה במצב אדום קלוף וכואב אחת שראתה אותי אמרה לי שגם לה היה ורק זה מה שעזר לה ומאז שניסיתי אין לי יותר.
של איזה חברה זה ואיפה קונים? שמים רק בבוקר או שמא דווקא בלילה? ואגב, איזה סבון פנים מתאים? תודה מראש

• הוסף לסימניות
זה של חברה "אנה לוטן" אני שמה בבוקר ובערב יש בכל חנות של קוסמטיקה כמו דיוטי פרי ,ביוטי עולה באזור 60 ש"ח
זה נראה כך
קרם לחות.png

• הוסף לסימניות
מבחינתי, העולם מתחלק ל-2: אלו שיש להם חיים קלים, ואלו שיש להם סבוריאה בגבות... אני יודע שאני נשמע מגזים, אבל מי שסובל מזה- בטוח מזדהה, ואלו שלא: אין להם זכות דיבור... אני שנים ארוכות מנסה למצוא לזה פתרונות שונים ומגוונים, החל מקרמים, סבונים, ביקורים תכופים אצל רופאי עור, אבל פתרון סופי ואמיתי- טרם מצאתי, אשמח לעצות בכיוון של פיתרון סופי ומוכח בלבד!!! פחות עצות כלליות, כגון , שטיפת האזור במים קרים, ניגוב בטפיחות עדינות, קרמי לחות למיניהם, הנחת קרח ועוד כהנה וכהנה שאני שומע חדשים לבקרים, הפתרונות שבעיקר ניסיתי ולא הועילו: סבוסל, יולקטין, מגוון סבוני פנים מחברות שונות שרק החריפו את המצב, פוראוור ועוד דברים שכבר הספקתי לשכוח, אנא! הבו עצות מנסיון מוכח בלבד!!!! תודה לקוראים ותודה מראש לעונים!!
מניסיון גם לי היה את זה ויש שתי משחות שעוזרות לזה
א. ביפוויט
ב. אגיספור ג'ל
לשים את זה אחרי מקלחת בצידי האף ובין הגבות וזה בעז"ה ייעלם.
רופא עור נתן לי את זה.
לא חייב מרשם

• הוסף לסימניות
מניסיון של שנים במשפחתנו
הבעיה מחריפה בעונות מעבר ובחורף אבל קיימת כל השנה. ניסינו המון מוצרים חלקם הקלו אבל בסוף העור התרגל גם אליהם והבעיה חזרה.
הוסבר לנו שסבוריאה נוצרת מפטריה מסוימת אותה יש למגר.
חומר פעיל בשם קוטקניזול מטפל בפטריה.
בארץ מוכרים את זה במשחה בלבד ובמרשם רופא, אבל באמזון ניתן להשיג גם בסבון נוזלי בשם ניזורל יותר נח לשימוש. כבר משתמשים כמה שנים ויחסית הכי מקל.
20251116_022850.jpg

• הוסף לסימניות
סבלתי מזה בעיקר במצח בקו שיער ובגבות..
זה בד'כ נובע מפטרת בגוף, כשטיפלתי בפטרת ושיניתי תזונה זה עבר
זה חוזר לי בתקופות של סטרס ותזונה קלוקלת...
בקיצור - תתחילו בשינוי תזונתי

• הוסף לסימניות
סבלתי מזה בעיקר במצח בקו שיער ובגבות..
זה בד'כ נובע מפטרת בגוף, כשטיפלתי בפטרת ושיניתי תזונה זה עבר
זה חוזר לי בתקופות של סטרס ותזונה קלוקלת...
בקיצור - תתחילו בשינוי תזונתי
מה לאכול או בעיקר מה לא לאכול? אגב, זה היה בליווי רופא עור/תזונאי או יותר מידע מאתרים?

• הוסף לסימניות
מה לאכול או בעיקר מה לא לאכול? אגב, זה היה בליווי רופא עור/תזונאי או יותר מידע מאתרים?
בעיקר לא לאכול - מוצרי חלב, קמח לבן, סוכר לבן (או סוכר בכלל.. )
לאכול המון ירקות
ליווי של מטפל טבעי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה