1.תנסו להוציא את הכבל חשמל מהקיר ולקצר את הפינים של התקע באמצעות כלי מברזל זה פורק את המתח מהספק וברוב המקרים מחזיר את המחשב לעבודנכתב ע"י מירי 92;1910363:היה לי קצר חשמל בבית. המחשב נכבה ועכשיו כשאני מדליקה המסך נדלק בצבע תכלת וקופצות לי טקסטים באנגלית.
המערכת לא נדלקת, מה עושים???
תודה מראש למסעיים!!!
נכתב ע"י pnina912100;1910381:לא טכנאית, לפני כמה ימים המחשב לא נדלק, לי היה רקע שחור עם כיתוב קטן למעלה,
הפעלתי מחדש ולחצתי מיד F4 כמה פעמים עד שהגעתי למסך כחול עם הרבה כיתוב, לחצתי אנטר והמחשב נידלק
(זה אחרי המון נסיונות אחרים...)
ואין לי מושג מה עשיתי ואם זה מזיק, לא לוקחת אחריות
בהצלחה
נכתב ע"י זה הקול;1911009:תנסי להוציא את הכבל חשמל של המחשב מהשקע ואז כשזה מנותק מהחשמל ללחוץ על הכפתור של הדלקת המחשב במשך 10-15 שניות. ואז לחבר את המחשב לחשמל ולהדליק רגיל.
בד"כ זה הפיתרון- זה משחרר חשמל סטטי שנתקע במחשב (זה מה שחבר של בעלי אמר לי לעשות , צחקתי עליו אבל זה עזר פלאים...)
בכללית מומלץ שהמחשב יהיה כל הזמן מחובר למיישר זרם שמונע בדיוק מקרים כגון אלה...
בהצלחה.
נכתב ע"י מירי 92;1910956:לטכנאים שבנינו:
מותר לעשות את הפעולה הזאת?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים