כללי דחוווף!! מיזוג תיבות טקסט באינדיזיין

• הוסף לסימניות
יצרתי באינדיזיין המון תיבות טקסט משורשרות
ובתוכם אני רוצה למזג נתונים,
מה שקורה שהוא פותח לי לכל נתון, קובץ חדש ובעצם ממלא רק את התיבה הראשונה בכל קובץ.
האם אי אפשר לתת לאינדיזיין הוראה שימזג את הנתונים בתוך התיבות המשורשרות????:confused:

אשמח לכל בדל של מידע ולפתרון יצירתי.:rolleyes:
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
כמה דחוווווווווף?

• הוסף לסימניות
אם התיבות משורשרות, למה לא להכניס את הקובץ כמו שהוא, בתיבת טקסט נפרדת,
לגזור את התוכן ולהדביק בתוך התיבה הראשונה איפה שמתחיל השרשור?

• הוסף לסימניות
זה לא אומר כלום.
באוסטרליה עכשיו התחיל היום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1311126:
אם התיבות משורשרות, למה לא להכניס את הקובץ כמו שהוא, בתיבת טקסט נפרדת,
לגזור את התוכן ולהדביק בתוך התיבה הראשונה איפה שמתחיל השרשור?

הנתונים הם בתוך טבלה וצריכים לרדת אחרי כל כמה מילים שורה....
איך אני אתחיל להגדיר כל אחד לחוד?

• הוסף לסימניות
אהה. אז השאלה היא אחרת. איך גורמים לטבלה להתפצל.
אז ככה. בברירת מחדל הוא אמור להתפצל (לא באמצע תא, זה לא יקרה), בין השורות של הטבלה, במידה ותיבת הטקסט קטן מדי בשבילו.
אם זה לא קורה, אפשר לבחור את הטבלה, Atl+Ctrl+B, ואז יש לך לשונית Rows And Columns
שם אמור להיות מוגדר בKeep Options שיוכל להתחיל שורה Anywhere ושלא יהיה מסומן V בשורה האחרונה של Keep With Next Row

• הוסף לסימניות
ונתנו, תודה רבה!!!
אך אני מפחדת שלא הובנתי כשורה.
אני מצרפת לכאן דוגמא ממה שעלי לעשות:
בכל תיבה צריך להיות נתונים אחרים לפי טבלה באקסל,
והתיבות משורשרות.

קבצים מצורפים

• דוגמא.jpg
    KB 570.7 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
מה שאת מנסה לעשות, זה בלתי אפשרי.
תפתחי קובץ חדש, תעתיקי רק מלבן אחד, ואז תפעילי את המיזוג.
(תשתמשי בשוליים כדי לגרום לתוכנה לעשות כמות נכונה של טורים לפי רוחב וגובה)

• הוסף לסימניות
או: תכניסי את כל האובייקטים האחרים, חוץ מהמלבן העליון מימין, לתוך שכבה אחרת, ותסתירי אותם מהעין. ואז הוא יוכל להפעיל את המיזוג.
כמובן, שצריך לתת לו אופציות Multiple

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

אני בטוח שזה דבר ראשון שחייב מענה לכל מי שעימד ספר עם 2 טורים באינדיזיין ואני בטוח שיש סקריפט מושלם לזה מישהו יכול לכוון אותי איך עושים יישור TOP בכל התיבות טקסט של סיום פרק עם איזון טורים מדויק וחי גם אחרי שינוים בעימוד.
כלומר יש 2 בעיות באינדיזיין שבתג זה פשוט חלום וקל מאד:
א) איזון טורים מדויק אפילו אם יש בטור אחד 4 פסקאות ובטור השני 1 שייסתמו בשווה בדיוק.
ב) אחרי שהגדרתי במאסטרים יישור Justify וBalance Columns איך אני עושה שרק איפה שהטקסט נגמר באמצע העמוד דהיינו סוף פרק/סימן/ מאמר התיבות טקסט שם יעברו ליישור TOP [כדי שהמרווח בין השורות יהיה טבעי לפי הגדרות הגוף של המסמך].

עכשיו כמובן לפני שאני פותח אשכול אני בודק ומחפש איפה דיברו על זה לפניי, אכן מצאתי מקום אחד
https://www.prog.co.il/threads/עמוד-קצר-בסוף-פרק-ביישור-מלא-עם-הערות-שוליים-באינדיזיין.1055920/

שם הוא הכין סקריפט מאד יצירתי שמחפש כל עמוד קצר בסוף פרק ומצמצם את התיבה כך שהיישור לא ימתח את הטקסט עד למטה. מזהה עמודים לא מלאים בסוף פרק ומצמצם את התיבת טקסט לפי גודל הטקסט הסקריפט מזהה עמודים ריקים מחליף את התיבה להצמדה לקצה עליון TOP מקטין את התיבה לגודל הטקסט, ואח"כ שוב מחזיר לjustify.

הורדתי אותו והפעלתי אותו לכאורה יצא יפה מאד הבעיה מתחילה שא"א לשנות כלום אחרי שמפעילים את הסקריפט הזה כי אם אתה עושה שינוי הכי קטן אפילו מוחק end of paragraph אחד כל הסקריפט הלך לפח כי הוא סידר את כל התיבות טקסט במסמך לפי מה שהיה בזמנו וזה לא משתנה בצורה חייה לפי השינויים שאתה עושה אח"כ. דהיינו שא"א לשנות כלום אח"כ כי התיבות טקסט הוקטנו בהתאם למה שהיה.

בקיצור אני מחפש סקריפט חיי ונושם כמו גרפ סטייל שעושה את זה מישהו היה חייב להמציא סקריפט כזה זה חובה לעימוד 2 טורים
מישהו יכול להביא לי קישור לדבר כזה?

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה