whatsapp דחווףף עזרה עם הווצפ של נטפרי ...

• הוסף לסימניות
יש מישהו שיכול לעזור בזה ?
דאאחווףףף !!!

כבר שבוע + בלי ווצפ ויש לי לקוחות שפונים אלי לשם ...
מישהו כתב פעם על לקנות מכשיר פשוט ולהתקין על זה את הווצפ ?
אשמח להכוונה בדחיפות .

• הוסף לסימניות
הוואצאפ שלי על המחשב .
לא על סמארטפון ב"ה .

יש לי ווצפ ווב של נטפרי.
וכל שני וחמישי מתנתק כי מחליפים גרסאות .

לפעמים אני מצליחה להתחבר אך בד"כ נתקלת בהמון בעיות ...

שוב - מי שמתמצא/ת בווצפ ווב של פ"ש אשמח לעזרה דחווףף .

• הוסף לסימניות
דחווףףף !!!!!!!
ביקשו שתסבירי את עצמך, ולא עשית את זה.
אם את רוצה להמתין לתגובה של מישהו שמכיר דווקא את צורת ההתנהלות שלך\שלהם וידע לתת פתרון קסם, בהנאה.
אם את מעוניינת בעזרה טכנית משאר מביני עניין ועוסקים בתחום בכללי, תצטרכי לספק יותר מידע.

ווטצאפ ווב הוא רק שיקוף לווטצאפ ראשי, שמותקן על מערכת אנדרואיד\IOS כלשהי. לא משנה אם במכשיר פיזי או באימולטור.
1. איפה יושב הווטצאפ הראשי שלך?
2. מי סידר לך את החיבור בפעמים הקודמות שהיה ניתוק?
3. איפה נמצא הסים שעל המספר שלו פתוח חשבון הווטצאפ הזה?

תעני על השאלות שכתבתי, ואולי נצליח להבין ולעזור.

• הוסף לסימניות
אז ככה .

סורי חשבתי שהסברתי מספיק .
אבל רואה שלא .

1. הוואצאפ יושב רק על המחשב .
אין לי מכשיר שעליו מוקן הוואצאפ .
מה שגורם להמון בעיות !!:(

2. פעמים קודמות הבעיה היתה שונה .
עכשיו זה משהו מוזר .
הבעיה כרגע שגם בסריקה וגם בקישור עם מס' טלפון - אני מקבלת הערה שהחיבור נכשל .

3. הסים לא במכשיר כרגע . הוא שמור אצלי .
(בהתחלה כן הכנסתי אותו לנייד בשביל לקבל את הקוד. )

אם יש מישהו שיכול לעזור אשמח .

• הוסף לסימניות
הוואצאפ יושב רק על המחשב .
אין לי מכשיר שעליו מוקן הוואצאפ .
מה שגורם להמון בעיות !!:(
בעקרון Whatsapp מיועד לSmartphone בלבד
והשירות של web שהם נותנים מיועד בעיקר כסוג של זמני
זה שאנשים מצאו דרך לעקוף אותם לא אומר שהם לא מחפשים דרכים לסגור את זה
האופציה המהירה ביותר לסדר זאת הוא להתקין את Whatspp על Smartphone ולאחר מכן להכנס שוב בweb

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לאימולטור תנסו את זה. רק אני לא יודעת אם נטפרי מאפשרים את זה וכאן זו הבעיה. אשמח למידע בנושא.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אבל זה נוח? כי צריך שיחה זורמת ומיידית ולא כמו במייל ששולחים ואז אחרי כמה זמן רק רואים ולא בתבנית של SMS... אם כן - זה שווה.

• הוסף לסימניות
אפשר להגדיר ב GMAIL שעל כל הודעה חדשה תקפוץ התראה בדפדפן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה