דחוףףףףף טכנאי שיוכל לשחזר גרסא קודמת של קובץ וורד שנשמר בטעות בתשלום בהשתלטות

• הוסף לסימניות
דחוף ביותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
לפי מה שידוע לי אין מצב כזה
אם שמרתם על הקובץ הישן

• הוסף לסימניות
עוד מישהו?

• הוסף לסימניות
דחוף ביותררררררררררררררררררררררררררררררררר
אנא

• הוסף לסימניות
אני לא משוכנע שמומלץ בכלל לעבוד עם הדיסק המדובר
ככלל כשמדובר במחיקת חומר מאוד לא רצוי להפעיל את הדיסק במיוחד אם זה דיסק מערכת הפעלה
מכיוון שכל הזמן נכתב חומר חדש

• הוסף לסימניות
@משחזר מידע אתה יודע לעזור לי?
לפי השם שלך זה בתחום שלך
או שאתה יודע על מישהו אחר שיוכל לעזור לי, זה דחוף בצורה נוראית

• הוסף לסימניות
אגב אפשר קצת פרטים ?
  • מה הדגם של הדיסק שהחומר המבוקש היה מאוחסן בו ?
  • האם מדובר בדיסק שבו מותקן המערכת הפעלה ?

• הוסף לסימניות
@משחזר מידע יש לך איזו שהיא דרך אחרת לעזור לי?
זה דחוף מטורף
יש סיכוי לשחזר זאת? אין בכל הקבצים הזמנים, גרסאות קודמות
אפשר לבוא אליך בכזאת שעה?

• הוסף לסימניות
דיסק קשיח רגיל של מחשב
כן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה