כללי דחוףףףףף! מיתוג שרותי תליה

• הוסף לסימניות
הלקוח דורש סגנון פרסי
הלוגו חייב לכלול עץ.

חשבתי להציע סקיצות:
1- מוט עץ ארוך חלק בטקסטורת ערבסקות /פרסי
2- עץ אלון מרובה ענפים וווים עבים/קלאסי
3- חבלי כביסה עם אטבים מקושטים בסמיילי- מקווה שיש ללקוח חוש הומור ויקלוט את הפואנטה/ קריצה קריאיטיבית

מה דעתכם על הסלוגן:"מה המצב? -תלוי!" (זה הבן שלי בן 11 הציע)

צבעים:ירוק ערמוני/כחול בקבוק

הו, ואיזה פונט? אהרוני או דיויד נראה לי הכי קלאסי.

ושאלת השאלות:תמחור.
עשרת אלפים ככר כסף מחיר סביר -או שאני, כרגיל, פרייארית?

עזרו לי דדדדדדדדדדחחחחחחחחחחחחחוףףףףףףףףףףףף!!!!!!
אני צריכה לגמור עוד היום -ערב שבת והמלאכה מרובה.

במחשבה שנייה: אני מודיעה בזה לכל חברי פרוג המוכשרים. מי שיציע לי לוגו מוצלח העומד בכל התנאים הנ"ל, הלוגו יידון ויעלה לביקורת. נושיב צוות שופטים בכיר (זרש בראש)שיבחר את הזוכה משלל ההצעות.
הזוכה יקבל אוזן המן גדולה בל"נ בערב פסח עוד השנה.

פורים שמח!:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;737212:
מה דעתכם על הסלוגן:"מה המצב? -תלוי!" (זה הבן שלי בן 11 הציע)
הו, ואיזה פונט? אהרוני או דיויד נראה לי הכי קלאסי.

ושאלת השאלות:תמחור.
עשרת אלפים ככר כסף מחיר סביר -או שאני, כרגיל, פרייארית?

:)...

קבצים מצורפים

• תלוי copy.jpg
    KB 43.4 · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
חבל שאין עשרת אלפים פעמונים, נוי ולאה.

• הוסף לסימניות
מה דחוף? מה קרה? מי מת?
שמעתי שבשושן היה רק מזומן. (ובויזה לא שלחו את ידם...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י *לאה;737217:
לאה, הלוגו עושה רושם גאוני וניכר כי הוקדשו לו שעות ארוכות של מחשבה וביצוע.
אבל מספר הערות, ברשותך:
-הצבעים קודרים מידי לדבר כל כך עליז
-הפונט מתוחכם מידי
-הסלוגן לוקה בחסר
-האלמנט לא מלוטש דיו
חוץ מזה הכל, אבל ממש הכל מ ו ש ל ם!:)

נ.ב. הכנתי את החמוצים שלך (אחרי שחיטטתי ביגע וביזע בין האשכולות הנושנים עד שמצאתי) למשלוחי מנות - יצא עולמי!
הציבור נהנה ביותר!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה