דחוףףףף חו"ד לעגלה!!

• פותח הנושא SPOT
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
כל מידע יתקבל בברכה!!
1. איפואהחנות הכי זולה לקנות עגלות(בארץ ועדיף בירושלים)
2. אני בדרך לקנות את העגלת יחיד של מאונטין באגי- האם אני צודקת בהחלטה? או שיש
משהו מומלץ יותר מזה ? מה שאני מחפשת זה: עגלה משולבת (אמבטיה וטיולון), נוסעת בקלות, ולא תופסת מקום רב במיוחד באוטובוסים,
אשמח מאד לשמוע מה יש לכם להציע
3. אם יש מישהי שמעונינת למכור לי דגם ברמה הזו יד2 אשמח מאד:):)
תודה רבה

• הוסף לסימניות
מי יכול לעזור?

• הוסף לסימניות
רהיטי אור בשטראוס.
חנות מצויינת. זולה ואמינה.

• הוסף לסימניות
לתינוק ולילד מוצר/פריט: עגלות ועגלות טיול מצב המוצר: כמו חדש מחיר: 700 ₪ להשוואת מחיר לחץ
innerDetails_icon_details.png
פרטים נוספים
טיולון מאונטיין באגי

נחשבת כעגלה החזקה בעולם עם יכולת נשיאה של עד 20 ק"ג

innerDetails_icon_contact.png
צור קשר
אזור מכירה: אשדוד - אשקלון ישוב: אשדוד טלפון 1:052-7682142טלפון 2:054-3296100 איש קשר: שרי

• הוסף לסימניות
קטגוריה: לתינוק ולילד מוצר/פריט: עגלות ועגלות טיול מצב המוצר: משומש מחיר: 900 ₪ להשוואת מחיר לחץ
innerDetails_icon_details.png
פרטים נוספים
עגלת מונטון באגי שמורה במצב מציון אמבטיה. ו משולבת עגלת מאוד חזק

innerDetails_icon_contact.png
צור קשר
אזור מכירה: ירושלים והסביבה ישוב: ירושלים טלפון 1:054-4421513טלפון 2:057-3123393 איש קשר: יחזקאל

• הוסף לסימניות
העגלה בהחלט מציונת ומומלצת (לי אישית יש משהו אחר אבל ידוע לי מאחרים)
רהיטי אור ממליצה בחום
יש גם סופר בעיבי (יצחק נפחא) להם יש מבחר "ענק" של עגלות עם שירות ויעוץ מקוצועי - אולי תשווי מחירים

• הוסף לסימניות
בחירה מצוינת יש לי אותה כבר 4 שנים והיא חזקה כמו פלדה עם כל הילדים שמקפצים עליה מכל הצדדים חוץ מהבד שדהה.

• הוסף לסימניות
לא הייתי קוראת לה "לא תופסת מקום רב במיוחד באוטובוסים"
דווקא יחסית גדולה ורחבה.
אבל היום לא צריך לקפל באוטובוס עירוני. אז השיקול הזה פחות משמעותי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;1088437:
לא הייתי קוראת לה "לא תופסת מקום רב במיוחד באוטובוסים"
דווקא יחסית גדולה ורחבה.
אבל היום לא צריך לקפל באוטובוס עירוני. אז השיקול הזה פחות משמעותי.

בדיוק לכן השיקול הזה יותר משמעותי

• הוסף לסימניות
העגלות שתופסות מינימום שטח באוטובוס [במצב פתוח]
הן עגלות מצב 1, ואחריהן עגלות טיולון מטריה פשוטות.
כל שאר העגלות תופסות נפח גדול.
אבל כבר לא משמעותי, 5-10 ס"מ לכאן ולכאן.

• הוסף לסימניות
עוללים בבני ברק
הכי זולים יותר מרהיטי אור
(מעודכן לפני שנה:))

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה