קשה לענות על השאלה הזאתאיזה תוכנה צריך חזק או אפשר בתוכנה שיש בגוגל בחינם ?
שלחתי לך אתמול בפרטיאיזה תוכנה צריך חזק או אפשר בתוכנה שיש בגוגל בחינם ?
R-Studio? אם לא אשמח לקבל גםשלחתי לך אתמול בפרטי
לא הבנתיR-Studio? אם לא אשמח לקבל גם
כתבתי לך ששלחתי לך תוכנה אז הוא ביקש שאשלח גם לולא הבנתי
תודה רבה זה משהו חזק או לא ככ יש לי מישהו שמשחזר לי כמעט על בטוח אבל רוצה 150 שקלכתבתי לך ששלחתי לך תוכנה אז הוא ביקש שאשלח גם לו
מה אכפת לך לנסות?תודה רבה זה משהו חזק או לא ככ יש לי מישהו שמשחזר לי כמעט על בטוח אבל רוצה 150 שקל
אני מתחיל לפקפק בהודעה הראשונית שכתבתיש לי מישהו שמשחזר לי כמעט על בטוח אבל רוצה 150 שקל
Y Y Yשהיה מלא בחומר חשוב
חס ושלוםיעני צוחק עלי!
לא מבין מה קורה, הוא לא נתן בסוף לתיקון בתשלום?חומר חשוב שאפילו לא שווה 150 שקל![]()
כבר נתתי לו שישחזר לי
מצטער מאד ומתנצל אם זה מה שקרה סליחהחס ושלום
ההיפך הוא הנכון
אתה הוא זה שצוחק לועג ובז לכל יושבי הפורום הנכבד הזה
כל אחד מה 123 חברים שצפו באשכול הזה (נכון לרגע זה)
וקוראים שנמחק חומר
גם אם לא יכלו לעזור השתתף בצערך
ואני בטוח שיש כאלה שהלב שלהם החסיר פעימה (כמוני) עקב עגמת הנפש שדבר כזה גורם
עאכו"כ שמדובר בחומר חשוב
ק"ו בב"ש ק"ו
שמדובר בחומר חשוב מאד
בסוף מתברר שזה אפילו לא שווה לך ביקור של איש מקצוע
כל איש מקצוע לא משנה של מה גובה על ביקור לפחות 200-250 שח
ועל 150 שח אתה ...
אז ילמדנו רבינו מי צוחק על מי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים