עזרה דחוףףף, אולי אתם תוכלו לעזור לי???????!!!!!

• הוסף לסימניות
הכנסתי את הכרטיס של המצלמה למחשב כדי להעביר תמונות
ותך כדי שהוא מעביר זה רושם לי הודעת שגיאה,
כנראה נתפס בוירוס כלשהו מהמחשב
הכנסתי בחזרה למצלמה וה' ישמור, הכל השתבש:(
חלק מהתמונות הוכפלו, חלק לא נמצאות וחלק עם סימני שאלה
יש אפשרות להציל את זה או שהכל אבוד
(מדובר בתמונות יקרות ונדירות)
אם מכירים את התופעה ותוכלו להרגיע, יעזור מאוד...

• הוסף לסימניות
לכאורה בכלל לא אבוד
רק שאם היה וירוס יש למחוק את הקבצים "קיצור דרך" של הוירוס

• הוסף לסימניות
הסימן השאלה באמת מראה על בעיה.
אבל רואים את התמונות במחשב.

• הוסף לסימניות
קרה לי אותו דבר וגם במחשב אי אפשר לראות את אלו אם הסימני שאלה הלוואי והיה לי פתרון לזה

• הוסף לסימניות
מומלץ לא להתחיל עם תוכניות ניקוי וירוסים למיניהם אלא לגשת לפוטו ולהסביר לו לפני שהוא שם את הכרטיס למחשב. בהצלחה

• הוסף לסימניות
קרה לי אותו דבר וגם במחשב אי אפשר לראות את אלו אם הסימני שאלה הלוואי והיה לי פתרון לזה
התמונות עם הסימני השאלה יש לי אותם בחלק מהתמונות כשהכרטיס במצלמה ואני מדפדפת.
אבל כשאני שמה במחשב הכל כרגיל.

• הוסף לסימניות
בדרך כלל המצב שתיארתם הוא הפיך לגמרי
רק בגלל שיש לכם בו חומר יקר כדאי לעצור הכל ולתת למישהו שמבין בזה להתעסק עם זה
לפעמים תוכנות שיחזור יגרמו שלא יהיה אפשר להציל הכל
ואולי להעתיק בנתיים את כל תכולת הכרטיס למחשב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה