דחוףףף- איך בודקים בפוטושופ את אמינות הצבעים?

• הוסף לסימניות
הבנתי כבר, באדיבות שאול יצחק איך צובעים במנגה בצבעיcmyk אבל כשאני פותחת בפוטושופ, איך בודקים א"ז?
זה מופיע באותם צבעים בדיוק כמו במנגה, אבל בדפוס זה לא כך...
מקווה שלא הארכתי מידי את השאלה שלי...
וממש אודה למי שיעזור:p

• הוסף לסימניות
אז זהו, שגם אם תבדקי שיש לך את אותה סביבת העבודה כמו במנגה בדיוק, או אפילו את אותה סביבת העבודה שיש על המחשב של הגרפיקאי של בית הדפוס, או אפילו של זה ששולח להדפסה, זה לא ממש יעזור.
העניין זה המסך. מסכים לא מראים צבעים באופן מדוייק, תמיד יהיו סטיות.
אלא אם כן משמתמשים במסך מכויל עם סביבת עבודה זהה לזו של המדפיס, או דומה לה.
אבל בקיצור - יש חלון שנקרא color profile או משו כזה, לא זוכר בדיוק, אני לא נגיש כרגע לפוטושופ.. ושם אפשר לבחור סביבת עבודה.
אפשר לברר מול בית הדפוס באיזה סביבה הם משתמשים.
(אבל שוב, יהיו סטיות, בגלל המסך)
אני משתמש במסך מסוים של Dell מאוד מוצלח, מה שיוצא ממני לדפוס נראה אחד לאחד כמו אצלי על המסך.
גם יש אפשרול לכייל אותו, ואז הוא מושלם, אבל בשביל זה צריך איזה מכשיר חיצוני שעולה מעל אלף ש"ח.
יש עוד כמה טריקים שיכולים לעזור, אבל כואבת לי האצבע.

• הוסף לסימניות
וואו, אני ממש מודה לך על ההענות!, אבל אם הקפדתי לצבוע במנגה, כשכפתור ה"preview" דלוק,
זה אמור לצאת בסדר, אפילו שהמסך מתעתע בי?
ממש דחוף לי לדעת!:eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י binder;n4971844:
וואו, אני ממש מודה לך על ההענות!, אבל אם הקפדתי לצבוע במנגה, כשכפתור ה"preview" דלוק,
זה אמור לצאת בסדר, אפילו שהמסך מתעתע בי?
ממש דחוף לי לדעת!:eek:

סביר להניח שאם יהיו שינויים
הם לא יהיו דרסטיים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה