קורונה דחוףףף-איך מקצרים בידוד אחרי עשרה ימים

• הוסף לסימניות
נערכו שתי בדיקות שליליות ב"ה

• הוסף לסימניות
אין לי sms
והם אמורים להודיע במסרון

• הוסף לסימניות
משהו עשה את זה וקיבל הודעה קולית על שחרור?

• הוסף לסימניות
עוקבת

• הוסף לסימניות
אנחנו דיווחנו על בידוד בגלל העבודה , ועשינו 2 בדיקות ולא קיבלנו שום טלפון על קיצור הבידוד,
גם אני דיווחתי, אבל מאז בידוד רדף בידוד.
ובדיקה רדפה בדיקה, עד שדי איבדתי את החשבון.

• הוסף לסימניות
תתקשרו למוקד קול הבריאות *5400 ותבקשו אישור לקיצור בידוד

• הוסף לסימניות
תתקשרו למוקד קול הבריאות *5400 ותבקשו אישור לקיצור בידוד

לדבר איתם אחרי התשובה השלילית השניה או שאפשרי לפני?
זאת אומרת עשיתי בדיקה שניה ואני מחכה לתשובות אז הם יכולים להוציא לי פטור על תנאי שהבדיקה השניה שלילית?
תודה מראש

• הוסף לסימניות
אחרי 2 בדיקות שליליות וכו' צריך אישור כדי לצאת ביום העשירי?

• הוסף לסימניות
אם תצליחו לדבר אתם אני ניסיתי יומיים ודברתי אתם אמרו שישלחו מסרון(טלפון כשר)
עד עכשיו לא קבלנו האם אנחנו יכולים לצאת בלי לקבל קנס על הפרת בידוד.

• הוסף לסימניות
ההנחיה היא להצהיר על בידוד ביום שאת נכנסת אליו ואז תוכלי לקבל אחרי הבדיקה השנייה שחרור -קיצור.
הצהרת?

• הוסף לסימניות
עם הרגליים, נראה לי.
אהה, ובלי פלאפון.

• הוסף לסימניות
בא נגדיר זאת כך:
ההגיון אומר פשוט לצאת (וגם עם פלאפון, נו באמת).
בסיכוי הנמוך ששוטר יתפוס אתכם, תוכל ככה"נ לבטל את הדו"ח די בקלות.
לא שווה כל השגעון הזה בשביל הספק הקלוש ששוטר יתפוס, כשגם אם הוא יתפוס יש לכם קייס חזק ביד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה