כללי דחוףףף! כריכה לספר

• הוסף לסימניות
התמונה שהלקוח דרש שתהיה בכריכה מצורפת כאן.
האם יש למישהו רעיון לקחת את זה לכיוון אחר/להוסיף להוריד משהו. אשמח לשמוע..
כמו כן אשמח לחוות דעתכם לגבי כל הפרטים, הפונטים וכו' ואיזה דוגמא יותר טובה מבין השניים וכן מצורפים עוד פונטים שחשבתי עליהם
תודה רבה!

קבצים מצורפים

• ללא שם.jpg
    KB 183.8 · צפיות: 15
  • שם.jpg
    KB 210 · צפיות: 13
  • ם.jpg
    KB 113.1 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
אישית, הייתי מורידה את קו המתאר משם הספר.
ולמה החוטים?
הייתי בוחרת בפונט מהדגם השני. זה הממוקם על הכריכה, לא מצד ימין. (סליחה שאני לא יודעת שמות)

• הוסף לסימניות
הוא רוצה את כל התמונה ברקע?
חסר קצת נגטיב ועניין, אולי למטה תעשי את הסטריפ בצבע כהה,
לא כתוב מי המחבר, מה הנושא, איזה סוג... נראה קצת מדי תלוש מהחיים...

• הוסף לסימניות
חסר פונט יפה
וברור שיש כאן עם מה לעבוד

מענין מה היצירה כאן?

• הוסף לסימניות
הוא רוצה את התמונה על 2 שליש מהגובה
יש לכם רעיון לצבע ולפונט יפה (ואם אפשר חינמי...)??
וכמובן שהכל התחלתי ולא מלוטש עדיין...

• הוסף לסימניות
לכריכה לספר הייתי בפונט שהוא יותר מפונט חינמי. המראה והתוצאה שונים מהותית..
הייתי כותב איש יהודה בשתי שורות וכן מצמצם/מקטין את השורה הארוכה מקצה לקצה, כמעט בלי רווח לשוליים.
לגבי הגרפיקה. אני מבין שזה ציור של שמיים ושיבולים (?). יש יותר מידי צבע כחול על גווניו בכריכה, כדאי לצמצם בהחלפת הטורקיזים כחולים ללבנים / פסטליים.

• הוסף לסימניות
שיבולים? אני ראיתי פתילי ציצית...

• הוסף לסימניות
אני מדבר על התמונה-הציור לא על האובייקט. שיבולים או דשא ושמיים. סה"כ התמונה לא בדיוק מובנת. לגבי הציצית, טוב שהזכרת, כי לפי מה שרואים ההעמדה של הפתילים מעט מוזרה.

• הוסף לסימניות
איך עכשיו??

פונט עדיין לא מצאתי אשמח להמלצות על משהו חינמי
וכמובן שזה לא מלוטש עדיין..

קבצים מצורפים

• עעעע.jpg
    KB 279.4 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
תראי, בגלל שבקשת ביקורת אני מרשה לעצמי...

עם פונט חינמי, לא יצא לך כאן משו מקצועי, אלא אם כן תלטשי אותו ברמה גבוהה שהוא יראה מקצועי.
התמונה ברקע צריכה לעבוד עיבוד מסיבי + ליטושים כדי שהיא תוכל לעמוד בתור כריכה מכובדת ויפה.

וכמובן שחייב כאן עבודה טיפוגרפית ולא "זריקת טקסט" לתוך התיבה...

המון הצלחות!

• הוסף לסימניות
קחי השראות, שהגיוני שכמה מהם מהפורום:

קבצים מצורפים

• הדמיה - לבונה זכה.png
    KB 110.1 · צפיות: 14
  • משו טוב.PNG
    KB 725.3 · צפיות: 17
  • 25aa98be3464da276aad1524b0e2d8ae.jpg
    KB 132.5 · צפיות: 14
  • 3dd2884b45377205fa68129451c6ebe5.jpg
    KB 38.7 · צפיות: 19
  • tidying-up.jpg
    KB 397 · צפיות: 11

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה