מצגת עם תמונותפליז אשמח לרעיונות
איזה ארוחה מענינת
תוכנית חמודה
מתנה
וכו וכו
אשמח לרעיונות
מה זה טריקס?מצגת עם תמונות
שיר
אפשר לקחת נושא ולהתבסס עליו
משחק משפחתי אולי טריקס?
לדעתי מצגת עםתמונות משפחתיות זה פחות אישי אני רוצה לתת לו את הבמהפשוט סעודה משפחתית עם הבנים/ות,שיהיה עם בשר טוב ומוזיקה טובה
אולי מצגת עם תמונות יפות של המשפחה
מתנה? מכונת קפה טובה.כלי עבודה
מה את מתכוונת זה פחות אישי? לדעתי אין כמא להעלות זיכרונות של המשפחה כולם ביחד,לא?לדעתי מצגת עםתמונות משפחתיות זה פחות אישי אני רוצה לתת לו את הבמה
אשמח לעוד רעיונות תמתנות יש לו גם מכונת קפה וגם כלי עבודה
זה בתנאי שהוא יבין שטאטע הכוונה אליושואב אבק רובטי
ולכתוב
טאטע מעכשיו תצטרך פחות לטאטא
בהנחה שהוא מטאטא מידי פעם...
ובהנחה שזה בתקציב
אנחנו לא משפחה גדולה אז זה לא הסטורי שאנחנו כולם יחד ולכן חשוב לי שהוא יהיה מרכז האירוע ולא סתם חגיגהמה את מתכוונת זה פחות אישי? לדעתי אין כמא להעלות זיכרונות של המשפחה כולם ביחד,לא?
עט יוקרתי?
חליפה חדשה
כובע חדש
מה זה טריקס?
trix.amoked.com
וואוו אהבתי נתת השראהיובל -זה 50
ורב החובל- זה כינוי לראש המשפחה שמנווט את הספינה...
אני גם חושבת. אנחנו לא עשינו מצגת אלא אלבום תמונות דיגיטלי מודפס על נייר כרומו איכותימה את מתכוונת זה פחות אישי? לדעתי אין כמא להעלות זיכרונות של המשפחה כולם ביחד,לא?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים