דרוש מידע דחוףףף!!!! מכירים מטפלת טובה באיזור קרית מנחם / גבעת שאול???

• הוסף לסימניות
מי יכול להמליץ לי על מטפלת טובה ומסורה לתינוק בן 8 חודשים באיזור קרית מנחם / גבעת שאול?
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
למתי את צריכה? לשנה הזו או לשנה הבאה?
לאיזה שעות את מחפשת
מכירה כמה בקרית מנחם, אבל לא זולות

• הוסף לסימניות
בילא גלרנטר
בגב"ש
החסרון היחיד שהיא בקומה 3 בלי מעלית.
0533113919

• הוסף לסימניות
אין לי טלפונים, רק שמות, יעזור לך? ( או של הבעלים)
לא יודעת מי פנויה
יש את עטרה כלפון מהנורית -מדהימה!!!!!! משקיענית מאד!!!
יש את גונן מאיסלנד
צריכה עוד?

• הוסף לסימניות
אין לי טלפונים, רק שמות, יעזור לך? ( או של הבעלים)
לא יודעת מי פנויה
יש את עטרה כלפון מהנורית -מדהימה!!!!!! משקיענית מאד!!!
יש את גונן מאיסלנד
צריכה עוד?
השמות שנתת זה מגב"ש?

• הוסף לסימניות
לא, שימי לב לשמות הרחובות
כולם מקרית מנחם

• הוסף לסימניות
מישהי מכירה בגב"ש? לסוף השנה הזו ו/או לשנה הבאה?

• הוסף לסימניות
מקווה שיהיה לי תועלת מהאשכול הישן הזה...
מחפשת מטפלת\גן לילד בן שנה - להשנה (מיידי).
יש למישהו רעיון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה