דחוףףף נעלם לי הרשת במחשב

• הוסף לסימניות
לא רואים את הסמל ואם אני מנסה להיכנס להגדרות הרשת בלוח הבקרה זה נכנס לשניה ונסגר מיד מה עושים

• הוסף לסימניות
אין לי כעת גם חיבור לרשת למחשב

• הוסף לסימניות
תנסה לברר ב מתמחים טופ

• הוסף לסימניות
להפעיל מחדש את המחשב
שחזור מערכת
האם נעשה עדכון ווינדוס לאחרונה ?

• הוסף לסימניות
לא עשיתי עדכון משום מה באג שאי אפשר גם לוח בקרה רק ברשת

• הוסף לסימניות
לא הבנתי בדיוק מה הבעיה,
יכול להיות שהכוונה לסמל הזה?
1655404155920.png

אם כן תנסו ללחוץ על החץ אולי הוא מופיע שם אפשר לנסות לגרור אותו החוצה.

אם לא עזר תנסו להסביר יותר.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי בדיוק מה הבעיה,
יכול להיות שהכוונה לסמל הזה?צפה בקובץ המצורף 1141496
אם כן תנסו ללחוץ על החץ אולי הוא מופיע שם אפשר לנסות לגרור אותו החוצה.

אם לא עזר תנסו להסביר יותר.
פתאום אין את הסמל הזה צפציפית אצלי הייתי מחבר על נקודה חמה
ולא מוסתרזה נעלם אין שום רשת
ואם מנסה להכנס להגדרות אינטרנט ורשתות נפתח החלון ומיד נסגר כך שלא יודע מה לעשות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה