כללי דחוףף אוברפרינט באינדיזיין

• הוסף לסימניות
שלחתי עלון לדפוס ואמרו לי שיש לי בכמה עמודים אוברפרינט אני עובד באינדיזיין
איך אני יודע איפה ואיך מבטלים את זה?

• הוסף לסימניות
חלון > פלט > תכונות.
להוריד את ה V מ"אוברפרינט" באובייקטים הבעייתיים.

• הוסף לסימניות
היות ואני מניח שלא השתמשת בפונקציה הנ"ל שיאיריס כתב,
כנראה הבעיה היא בהגדרות.
ולכן:
Ctrl+K (פרפרנסס)
בלשונית Appearance Of Black
בפקודת Printing/Exporting לסמן את הראשון: Accurately. (ולא חלילה Rich Black)
וכמובן לא להשתמש במסמך בצבע שחור שנקרא Registration

• הוסף לסימניות
מעניין, אצלי זה היה מוגדר בRich Black ולא אמרו לי שום דבר בדפוס על בעיה כל שהיא...

• הוסף לסימניות
נתן.
אולי תסביר לי למה בברית מחדל, בפרפרנס מוגדר כ"טקסט" עשיר.
ואיך זה מסתדר שבמצופית הצבעים, צבע השחור מוגדר כצבע אחד טהור של 100% שחור.

• הוסף לסימניות
סליחה, כנראה הארכתי מקוצר זמן, ולא הגעתי לנקודה.
יש שם פקודה של: Overprint כשיש לך טקסט 100% שחור.
צריך להוריד את הV משם.
אחרת זה ייראה בדפוס ככה:
(זה שלמעלה נסגר בלי הV הנ"ל, וזה שלמטה עם)
צפה בקובץ המצורף 200156

קבצים מצורפים

• 5.jpg
    KB 52.7 · צפיות: 76
  • הוסף לסימניות
נתן. בלבלת אותי לגמרי...
הרי צבע שחור מוגדר כברירת מחדל שיהיה אובר פרינט.

אתה מסביר את מה שיאיר ס כתב?
אני מבקש התייחסות לשאלה שלי שבו הסברת על השינוי שצריך לעשות בפרפרנס.. שזה בעצם שינוי מברירת המחדל של אינדזיין?!

• הוסף לסימניות
לא, אני לא עובד באדובי, ולכן אין לי תשובה למה בברירת מחדל
החליטו בעלי אינדיזיין לשנות את צבע השחור של 100% לצבע שחור זפת,
גם בתצוגה וגם בהדפסה/ייצוא.
רק כתבתי לבעל האשכול מה הוא צריך לעשות כדי שזה לא יקרה לו.

• הוסף לסימניות
נתן, אובר פרינט אני קצת יודע מהמושג הזה.
אני רוצה להתמקד רק על ערוץ השחור ולהבין את גם מהות השינוי שהזכרת ב"פרפרנס".
כשאני מייצא ב"איכות דפוס" הטקסט מוצג בPDF כ100% שחור בלבד.
היכן אני אראה את ההבדלים של 2 סוגי השחור?

אולי תוכל להסביר לי מהם 2 סוגי הצבע השחור שבריבוע התחתון?
יש לך אולי PDF

• הוסף לסימניות
את השינוי תראה בPrint Production > Output Preview

קבצים מצורפים

• לא.pdf
    KB 4.4 · צפיות: 53
  • כן.pdf
    KB 4.2 · צפיות: 53
  • הוסף לסימניות
כמו ששלמה כתב: לא מומלץ לשנות את הגדרות ברירת המחדל.

הן רלוונטיות, כמו שכתוב שם, למראה שחור בהתקני RGB ואפור.
כלומר, כשאני יוציא PDF עם מרחב RGB, השחור יצא שחור מוחלט ולא שחור אפרפר כזה. גם כשאדפיס למדפסת שלא תומכת (כמו רוב מדפסות הלייזר ש/ל), הצבע יצא שחור ולא רשת של 90% (בערך).

הסימון השלישי שונתנו10 כתב עליו: מגדיר שאם תבחר 100% סווטש (לא צבע CMYK!) שחור, הוא יהפוך אותו אוטומטית לאוברפרינט. אם תוריד את הסימון, כפי שונתנו10 כתב, השחור לא יהפוך אוטומטית לאוברפרינט, יתכן וזה יפתור לו את הבעיה.

טיפ קטן: כדי לבטל אוברפרינט מספיק לשנות צבע לשחור CMYK או ל99.99% שחור בסווטש, במקום לגשת לחלונית של האוברפרינט.

• הוסף לסימניות
הכל נמצא בעזרה של אדובי :)

http://help.adobe.com/he_IL/indesig...ml#WSa285fff53dea4f8617383751001ea8cb3f-7030a

וכמובן. איך אפשר בלי לשנוא את אינדי:
אפשר לעשות Alt+Shift+Ctrl+Y בשביל לראות אוברפרינט בעין. אבל זה לא ברירת המחדל...
(כדי שלא יצא לי צבע לבן על שחור באוברפרינט... אם הגדרתי בסגנון פיסקה אוברפרינט, והגדרתי ידנית צבע לבן, הגדרת האוברפרינט תישאר).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה