מידע שימושי דחוףף!! יש עדיין פאנית שמקבלת פאות לסירוק?? - בירושלים

• הוסף לסימניות
מחפשת דחוף פאנית , שעדיין מקבלת סירוק פאות לחג
עדיף באזור גאולה ..

תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
תנסי בסלוני פאות, למשל בגלית איטליה בקניון רמות, אפשר תמיד להביא ברגע האחרון ולקבל באותו יום. (אולי לא ממש תמיד, אבל לפחות מנסיוני תמיד כשבאתי היה שייך)

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בתישראל;2254727:
תנסי בסלוני פאות, למשל בגלית איטליה בקניון רמות, אפשר תמיד להביא ברגע האחרון ולקבל באותו יום. (אולי לא ממש תמיד, אבל לפחות מנסיוני תמיד כשבאתי היה שייך)

בהצלחה!

תודה רבה !!!
יש לך את המס' שלהם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פלאפונית;2254737:
תודה רבה !!!
יש לך את המס' שלהם?

074-7470711

(האמת, שכאשר זה מאוד דחוף לי, אז אני לא מתקשרת אלא פשוט מגיעה, ואז קשה להן לסרב...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בתישראל;2256657:
פלאפונית, הסתדרת?

כן , תודה רבה לך , ותודה גם לניקית inspiration ,שבזכותה הגעתי
לפאנית , מדהימה שקיבלה אותי ללא הפצרות ותחנונים ....
תודה רבה !!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פלאפונית;2256782:
כן , תודה רבה לך , ותודה גם לניקית inspiration ,שבזכותה הגעתי
לפאנית , מדהימה שקיבלה אותי ללא הפצרות ותחנונים ....
תודה רבה !!

אפשר לקבל פרטים?
יש מישהי שמקבלת היום???

• הוסף לסימניות
פיאנית לסירוק פיאה בירושלים. טובה מאד ברגע האחרון. מכירות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה