בנות בגילאי 20-24 - קצת פרשת שבוע /נושאי אמונה / השקפה / שידוכים / חיזוק ,מה נושא השיחה שאת מבקשת?
אולי אוכל לעזור לך
יכול ללכת אישה?בנות בגילאי 20-24 - קצת פרשת שבוע ,נושאי אמונה , השקפה , שידוכים , חיזוק ,
יש לך איך ליצור איתה קשר ? מספר טלפון , איזה סגנון היא על מה מדברת ?יכול ללכת אישה?
הגב' רחל ברלינסקי, מקסימה.
יש לי טלפון שלה, פני בפרטי.יש לך איך ליצור איתה קשר ? מספר טלפון , איזה סגנון היא על מה מדברת ?
אין לי פרימיום אני לא יכולה לפנות אלייך בפרטי את יכולה לכתוב לי במייל ?יש לי טלפון שלה, פני בפרטי.
היא מנהלת בית ספר בית יעקב צפת אאל"ט,
מרתקת מאד מאד,
מדברת על מה שמבקשים...
תשאלי כאן בפורום, ידעו לומר לך עליה.
הרב זעליג דיסקין.
תודה ! אפשר את המספר שלו yael94495אין לכתוב כתובת מיילמצטרפת להמלצה על הרב דיסקין
תודה רבה אבל נראה לי פחות מתאיםרב חב"די יכול להתאים?
ישנו הרב עמרם מויאל - מרצה בין-לאומי לציבור הרחב.
אני צריכה את המספר שלה אם אפשר תודהמצטרפת להמלצה על הגב' ברלינסקי.
מדברת מדהים.
הרב גדליה הופנונגאנחנו קבוצה של בנות בוגרות סמינרים בשבת בצפת (בעיר העתיקה) , ואני מחפשת רב / מרצה / אברך , שיבוא לדבר בשבת, כמובן בתשלום ,
אשמח לפרטים והצעות , תודה
טלפון להזמנות 052-7649639הרב גדליה הופנונג
דיבר בעצרת של הרוגי מירון בצפת אצל משפחת ליבוביץ, וכן דיבר בסמינר בית יעקב בצפת ועוד...
תודה על כל ההמלצות - אין לי דרך להשיג אותה אני צריכה את הטלפון שלה , תודהרק הרבנית ברלינסקי
מכירה אותה אישית
מדברת מיוחד מאוד
ונוגע ללב
חבל שתפספסו אותה
אישיות מיוחדת!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים