התייעצות דחוףף!! עזרה. מחפשים עסקן/מישהו שיכול להפנות אותנו לרופא א.א.ג מומחה

• הוסף לסימניות
שיכול לנקז ציסטה ברנכיאלית שצמחה לבחור שלנו בדיוק יום לפני החתונה של אחותו!!!

מצב לא פשוט בכלל. כבר היה בשיבא אתמול ושלשום, ישב שעותתת עד שקיבלו אותו בסוף הרופא התורן דקר אותו בלי סוף ולא הצליח לנקז.

השארתי פניה לרב קפלן מעזרה למרפא, עדיין לא חזרו אליי.

מישהו יודע/מכיר, לאיפה עלינו לפנות כדי לטפל בו בהקדם. היום או מקסימום מחר בבוקר.

תודה מראש לכל העוזרים!

• הוסף לסימניות
אין לי אפשרות לשלוח הודעה פרטית.

יש כאן מישהו שיכול לקשר?

הוא מקבל גם בוגרים? או שהוא מטפל רק בילדים?

לבן שלי יש מכבי שלי.. אם זה עוזר.. (אם מקבל פרטי)

• הוסף לסימניות
אין לי אפשרות לשלוח הודעה פרטית.

יש כאן מישהו שיכול לקשר?

הוא מקבל גם בוגרים? או שהוא מטפל רק בילדים?

לבן שלי יש מכבי שלי.. אם זה עוזר.. (אם מקבל פרטי)
.כשתהיה פה, תרשום לי, אכתוב לך מייל

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אין מענה בשעות הללו...

תודה רבה בכל אופן!

יש עוד רעיון/כיוון?

• הוסף לסימניות
פרופ מיכאל וולף הוא מקבל פרטי
יש החזר מקופ"ח
תתקשרו למזכירה שלו קוראים לה נצחיה
ותקבעו תור דחוף
0545555132
רפואה שלמה

• הוסף לסימניות
רוזנפלד - לנו עזר מאוד בנושא -
1765914172331.png

• הוסף לסימניות
יש את היעוץ הרפואי של עזר מציון שיוכלו להפנות אתכם.
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה