נכתב ע"י אסתר א;1419084:מישהו יודע להגיד כמה אמור להיות התמחור של
API- גישה חיצונית למסד הנתונים של האתר??
--אפשר לבנות אותו גם אחרי שהאתר כבר קיים ע"י חברה אחרת??
אז 6000 זה ממש מוגזם...לא?..התמחור אמור להיות 530 ש"ח.
אנחנו צריכים מישהו שיכול לעשות את זה..וכן, אפשר אחרי שהאתר מוכן.
באמת הבדיחות שלי כ"כ לא מובנות?נכתב ע"י אסתר א;1419458:אז 6000 זה ממש מוגזם...לא?..
האתר בנוי בוורדפרס-קוד פתוח...
נכתב ע"י אסתר א;1419084:--אפשר לבנות אותו גם אחרי שהאתר כבר קיים ע"י חברה אחרת??
אני יכולה לברר את זה...כן, בתנאי:
א. יש את השם והסיסמה של המסד - די בגישה לwp-config.php לשם כך.
ב. אחת משלושת האפשרויות חיובית: יש גישה מלאה לניהול המסד או: המסד מוגדר לאפשר חיבור רחוק או: ניתן להעלות קבצי הרצה לשרת.
נכתב ע"י אסתר א;1419948:אני יכולה לברר את זה...
רק שרציתי לדעת האם
בניית מחלקה פשוטה -API- ששולפת נתונים
ומחזירה אותם כ json
יכול לעלות קצת...
אחרת , אין לי עניין סתם למסור פרטים ולבקש הצעות מחיר..
נכתב ע"י אסתר א;1419948:אני יכולה לברר את זה...
רק שרציתי לדעת האם
בניית מחלקה פשוטה -API- ששולפת נתונים
ומחזירה אותם כ json
יכול לעלות קצת...
אחרת , אין לי עניין סתם למסור פרטים ולבקש הצעות מחיר..
נכתב ע"י s976;1419980:אבל, לפי מה שהבנתי, צריך לאחר מכן לשלב את הנתונים לתוך איזו אפליקציה. וזה כבר יכול להיות הרבה יותר מורכב, והעלות בהתאם. תלוי במה מדובר.
בדיוק...ממשק למפתחים. כלומר הפיתוח הסופי לא עלינו.
תרגום:הוא מתמשק מאוד טוב עם OAuth ומאפשר לייצר Token-ים וכל השמח.
נכתב ע"י KingYes;1420212:איזה בלאגן עשיתם פה![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים