בקשת תפילה דחוףף תפילה על אחים שלי

• הוסף לסימניות
להמשיך להתפלל!!

• הוסף לסימניות
עידן בן יעל
שיחזרו כולם אמן!!!!!!!
לקחתי על עצמי להתפלל עליו!
והוא חוזרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר
יששששששששששששששש

ה' תודה!!!!

א מִזְמוֹר לְתוֹדָה: הָרִיעוּ לַיי, כָּל-הָאָרֶץ.
ב עִבְדוּ אֶת-יי בְּשִׂמְחָה; בֹּאוּ לְפָנָיו, בִּרְנָנָה.
ג דְּעוּ כִּי יי, הוּא אֱלֹהִים: הוּא-עָשָׂנוּ, ולא (וְלוֹ) אֲנַחְנוּ עַמּוֹ, וְצֹאן מַרְעִיתוֹ.
ד בֹּאוּ שְׁעָרָיו, בְּתוֹדָה--חֲצֵרֹתָיו בִּתְהִלָּה; הוֹדוּ-לוֹ, בָּרְכוּ שְׁמוֹ.
ה כִּי-טוֹב יי, לְעוֹלָם חַסְדּוֹ; וְעַד-דֹּר וָדֹר, אֱמוּנָתוֹ.

תמשיכו להתפלל זה עוזר!!

אלסקה תודה!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בס"ד
מחד, הלב נקרע עם כל שניה שעדיין לא רואים אותם כאן חזרה.
אך מאידך, כשיודעים שהכל, אבל הכל כולל הכל, זה א ורק מאיתו ית', והוא עושה רק טוב, טוב אמיתי, זה אחרת לגמרי.
יהודים לא מעטים פשוט גילו כי :
* בכל בוקר מודים לה' בברכה - מתיר אסורים.
* בכל תפלת עמידה מודים לה' על שהוא מתיר אסורים.
* גם בברכות ק"ש מזכירים בוקר וערב על גאולת היהודים מאותו אזור גאוגרפי [בכל אופן, לא מאוד רחוק משם...]
* בתפלת נשמת מודים לה' ג"כ על זה.
מי שבאמת מרגיש מחובר, לא עובר אף פעם מכל הנ"ל בלי לעצור ולכוון, לבקש מעומק הלב, להתחבר לכל יכול, להאמין שרק הוא זה שמסבב את הסיבות, והוא יכול כהרף עין להביאם ארצה שמחים עם כולנו.
אני אישית, בתחילה לקחתי מספר שמות.
אך כבר תקופה שהבנתי כי כוחו רב להושיע, וכי חטוף בודד וכולם בבת אחת אצלו שוים בקושי, למה להוריד את המחיר אצלו? אני כבר מדבר עם ה'ביג בוס', מי שהמילה הראשונה והאחרונה הם שלו, אני לא רוצה לחשוב על זה שיתכן והייתי יכול להשלים עוד תפלה עבור יהודי זה או אחר - והחמצתי את המועד.

• הוסף לסימניות
מחד, הלב נקרע עם כל שניה שעדיין לא רואים אותם כאן חזרה.
אך מאידך, כשיודעים שהכל, אבל הכל כולל הכל, זה א ורק מאיתו ית', והוא עושה רק טוב, טוב אמיתי, זה אחרת לגמרי.
יהודים לא מעטים פשוט גילו כי :
* בכל בוקר מודים לה' בברכה - מתיר אסורים.
* בכל תפלת עמידה מודים לה' על שהוא מתיר אסורים.
* גם בברכות ק"ש מזכירים בוקר וערב על גאולת היהודים מאותו אזור גאוגרפי [בכל אופן, לא מאוד רחוק משם...]
* בתפלת נשמת מודים לה' ג"כ על זה.
מי שבאמת מרגיש מחובר, לא עובר אף פעם מכל הנ"ל בלי לעצור ולכוון, לבקש מעומק הלב, להתחבר לכל יכול, להאמין שרק הוא זה שמסבב את הסיבות, והוא יכול כהרף עין להביאם ארצה שמחים עם כולנו.
אני אישית, בתחילה לקחתי מספר שמות.
אך כבר תקופה שהבנתי כי כוחו רב להושיע, וכי חטוף בודד וכולם בבת אחת אצלו שוים בקושי, למה להוריד את המחיר אצלו? אני כבר מדבר עם ה'ביג בוס', מי שהמילה הראשונה והאחרונה הם שלו, אני לא רוצה לחשוב על זה שיתכן והייתי יכול להשלים עוד תפלה עבור יהודי זה או אחר - והחמצתי את המועד.
וואו!!

• הוסף לסימניות
לקחתי את איתן בן רות אידית
שיחזור בריא ושלם בגוף ובנפש בתוך שאר כל החטופים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
פרק קכא:
א) שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי: ב) עֶזְרִי מֵעִם ד' עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: ג) אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ: ד) הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל: ה) ד' שֹׁמְרֶךָ ד' צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ: ו) יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה: ז) ד' יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ: ח) ד' יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:
• • • • • •
לתשומת לבכם, אשכול זה נועד לבקשות תפילה בלבד. פטפטת ודיונים עלולים לגרום לנעילת האשכול או חסימת המשתמש. בברכת רפואה שלימה!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה