דחוף!!!! אולי כאן ידעו לעלות על הבעיה- מובי מייקר

• פותח הנושא Y578
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מותקן אצלי המובי מייקר 2.6 (יש לי ווינדאוס 7, 64 סיביות) והוא לא נותן לי לייבא אליו סרטי וידיאו אלא אם כן אני ממירה אותו לAVI רק שאז הוא מתקבל מוארך... לא אמיתי....
מה אתם ממליצים לעשות????????
יש לכם גירסה אחרת להביא לי? או רעיון אחר...
ברכה והצלחה לכל המסייעים!

• הוסף לסימניות
חפשו באינטרנט 'יוצר הסרטים'.
אולי זה מה ששלומי הביא, לא בדקתי.

• הוסף לסימניות
ניסיתי להתקין, אך שוב לא הולך...

• הוסף לסימניות
מה הכוונה "לא נותן לי לייבא"?
בחלון של הייבוא לא רואים את הקבצים שאינם AVI?
רואים את הקבצים רק מופיעה הודעת שגיאה אם מנסים לייבא? ואם מופיעה הודעת שגיאה אז מה כתוב בהודעה?
איך את ממירה את הקבצים ל AVI? כשההמרה מתבצעת כמו שצריך אין סיבה שיחס הצפייה ישתנה

• הוסף לסימניות
אני גוררת וזה פשוט לא מייבא בלי שום הודעה או כיתוב (מה שלעומת הAVI שכן נותן לייבא).
ואת ההמרה אני ממירה בפורמט פקטורי. (מייבאת, בוחרת AVI התחל, אישור)...
אולי יש תוכנת המרה אחרת שמתאימה למובי מייקר?? מה יכול להיות????

• הוסף לסימניות
הקובץ AVI לאחר ההמרה נפתח בצורה נורמלית בתוכנת צפייה רגילה?
ואם אפשר לפרט איזה קובץ ספציפי הוא לא מייבא? (wmv, mp4)וכו'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shlomi5263;1627146:
הקובץ AVI לאחר ההמרה נפתח בצורה נורמלית בתוכנת צפייה רגילה?
ואם אפשר לפרט איזה קובץ ספציפי הוא לא מייבא? (wmv, mp4)וכו'

לאחר ההמרה הוא נראה בסדר גמור ורק כשאני מייבאת למובי מייקר הוא מתקבל בצורה מוארכת.
מה שהוא כן מקבל זה: AVI, wmv, GIF, MPEG

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Y578;1627692:
לאחר ההמרה הוא נראה בסדר גמור ורק כשאני מייבאת למובי מייקר הוא מתקבל בצורה מוארכת.
מה שהוא כן מקבל זה: AVI, wmv, GIF, MPEG

זה שהוא מקבל "רק" את הקבצים האלה זה בסדר. כך זה אמור להיות.
אם בתוכנת צפייה רואים את הסרט מצויין והוא משתנה רק במובי אז אין לי תשובה. אני לא יודע.
בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
הסיבה שהוא מתקבל ככה במובי מייקר, זה משום שאת עובדת על סרטי 3:4, והמובי מייקר חושב שאת עובדת על סרטי 16:9
את צריכה למצוא במובי מייקר את הפריסט המתאים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;1627934:
הסיבה שהוא מתקבל ככה במובי מייקר, זה משום שאת עובדת על סרטי 3:4, והמובי מייקר חושב שאת עובדת על סרטי 16:9
את צריכה למצוא במובי מייקר את הפריסט המתאים.

שזה אומר????? אז מה בעצם אני צריכה לעשות??
מה ז"א סרטי 3:4 ומה ז"א סרטי 16:9

• הוסף לסימניות
זה מסובך להסביר, אבל אם תעבדי על תוכנת עריכה מקצועית כמו פרימייר, הכל יסתדר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה