דחוף: איזה בריכה מומלצת למטעם ועד עובדי עירית בני ברק

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרה דחופה (היום יום אחרון לרישום)

להלן רשימת הבריכות שועד עובדי עירית בני ברק מסבסד:
בארות יצחק
גן ונוף פתח תקוה
סגולה
עמנואל
כפר חבד
יד בנימין
גבעת וושינגטון

מה הכי קרוב לבני ברק ושיש בו:
בריכת פעוטות, בריכת מבוגרים ומשטחי דשא

• הוסף לסימניות
גן ונוף - ברכת ברווזים, בלי מלתחות, אין בריכה לקטנים ודשא - ממ...... בערך
בארות יצחק - ברכה נחמדה, נקיה למדי, יש ברכה לקטנים (וכמדומני גם טרמפולינה עם מגלשה למים), נדמה לי שיש מלתחות, מרחבי דשא נחמדים.
סגולה - נחמדת, נקיה, לא זוכרת אם יש ברכה לקטנים, מדשאות נחמדות, מלתחות מינימליות.
יד בנימין - ברכה מקסימה - די גדולה ונקיה, מלתחות מסודרות, מרחבי דשא. ברכה לקטנים - נדמה לי שכן.
גבעת וושינגטון - לא הייתי אבל שמעתי שזו ברכה מהממת נקיה ומסודרת (שמעתי ממשהי שבאה לשחות - כך שאין לי צל של מושג על הפיתוח הסביבתי, אבל כפי שאנ מכירה את המקום אני משערת שמפותח גם מסביב).
עימנואל וכפר חב"ד - לא מכירה.

אגב, מהו הסבסוד של עירית בני ברק? למי הוא מיועד?

תבלו בנעימים!
חני

• הוסף לסימניות
חני תודה על הפירוט
אשמח לשמוע מעוד.

הסבסוד הוא לעובדי עירית בני ברק כפי מס הנפשות כולל ההורים
+ מחיר מוזל לכרטיסים נוספים

• הוסף לסימניות
בררתי לך על הברכה בעמנואל (מעולם לא הייתי שם, אפילו שזה 2.5 דקות הליכה מהבית :))
אז ככה, יש לך שם את כל מה שרצית: משטחי דשא יפים, ברכה לקטנים ובסך הכללי מקום מטופח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה