תחפושות לפורים דחוף איזה תסרוקת עושים בשיער לרקדנית?

• הוסף לסימניות
אני מחפשת את הבת שלי בת 4 לרקדנית יש לה שיער ארווווווך ארוווווך ב"ה
מה אפשר לעשות לה בשיער שתתאים לתחפושת ואיזה קישוט אפשר לשים על הראש?
ומה היא יכולה להחזיק ביד?

ועוד משהו אולי יש לך תמונה של רקדנית בגיל שלה או אפילו יותר קטן?

• הוסף לסימניות
לא הבנתי לצפות שיפוד בסרט בד ושירד מזה קצת?

ונעליים יש לה בצבע ורוד נצנץ סוג של בלרינה זה מספיק או שצריך עוד משהו?

• הוסף לסימניות
ובקוקס מה לשים לה ?
ואולי בכל אופן יש למישהי תמונה?

• הוסף לסימניות
בד"כ הן רוקדות עם חוט שמשתחל ממקל-
אני ראיתי שעשו את זה עם שיפוד
נחפש תמונה ואם נמצא נעלה בעז"ה

• הוסף לסימניות
לפי הבנתי, בגלל נעלי הבלרינה הכוונה לרקדנית בלט, אז כאחת בתחום;) קוקס גבוה מתוח עם ספוג יתאים בהחלט את יכולה מסביב לקוקס לעשות צמה...

• הוסף לסימניות
אפיון רקדנית זה רק קוקס גבוה עם בובו מתוח חלק.
או קוקו גבוה אסוף בלי פוני ובלי שוונצים וכו'.
ואם קוקו גבוה את יכולה לעשות שתי צמות שורש דקות ו/או קוקו מוברש..סתם אם בא לך שיהיה פחות בנאלי

• הוסף לסימניות
רקדניות בד"כ עם קוקו גבוה, ארוך יחסית ומתוח מאוד [רקדניות, לא ילדות בכיתה ו' שמופיעות מטעם החוג השכונתי...;)]

• הוסף לסימניות
תודה לכולן על התגובות!!!
ננסה את כל הסוגים ונגיע להכרעה מה הכי יפה והכי פורימי....

ואין לאף אחת תמונה של רקדנית מחופשת?

• הוסף לסימניות
איך עושים קוקס ספוג?
קוקו גבוה מתוח,
להכניס את הספוג מעל הגומייה ולהוציא מהחור את הקוקו בצורת פריסה על הספוג,
לשים גומיה נוספת ואת השיער שנשאר ללפף מסביב (אני אישית אוהבת צמה).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה