כללי דחוף איך אני מגיעה לגלריה של התמונות?

• הוסף לסימניות
אני צריכה דחוף את הגלריה של התמונות איך אני מוצאת אותה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עין כחולה;446201:
למה אני לא מצליחה להכנס לגלריה? הוא רושם לי: comming soon.
גם לי רושם כך..

• הוסף לסימניות
זה רושם לי את זה
comming soon.PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library 'C:\PHP\EXT\php_exif.dll' - The specified module could not be found. in Unknown on line 0
תרגום ע"י דפדפן גוגל-
בא soon.PHP אזהרה: PHP הפעלה: לא מצליח לטעון את הספרייה דינמי "C: \ PHP \ EXT php_exif.dll \" - המודול שצוין לא נמצא. פיתוח ובניה 0
מה זה אומר

• הוסף לסימניות
זה רושם לי את זה
comming soon.PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library 'C:\PHP\EXT\php_exif.dll' - The specified module could not be found. in Unknown on line 0
תרגום ע"י דפדפן גוגל-
בא soon.PHP אזהרה: PHP הפעלה: לא מצליח לטעון את הספרייה דינמי "C: \ PHP \ EXT php_exif.dll \" - המודול שצוין לא נמצא. פיתוח ובניה 0
מה זה אומר

• הוסף לסימניות
כפי שכתבו בימים האחרונים, האתר נמצא בשידרוגים ובניה.
כפי הנראה משדרגים גם את ממשק הגלריות.. לכן כתוב שזה 'יבוא בקרוב'.

• הוסף לסימניות
כפי שכתבו בימים האחרונים, האתר נמצא בשידרוגים ובניה.
כפי הנראה משדרגים גם את ממשק הגלריות.. לכן כתוב שזה 'יבוא בקרוב'.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה