כללי דחוף איך יוצרים טבלה לקובץ אקסל

• הוסף לסימניות
בבקשה עזרו לי,
כתיבה וחתימנ טובה.​

• הוסף לסימניות
מה השאלה?

פרט........
באיזה תוכנה
מה? מי? איפה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הר ברזל;451503:
פרט........
באיזה תוכנה
מה? מי? איפה?
אני צריך להכין טבלה באינדיזיין מקובץ אקסל ואני מסתבך ממש תודה

• הוסף לסימניות
מה אתה מסתבך

מגדירים לכל הטבלה את הפונט ואח"כ גודל (רצוי קטן אפשר אחרי זה להגדיל)
ומתחילים לסדר גובה שורה, רוחב עמודה
ו..................

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הר ברזל;451518:
מגדירים לכל הטבלה את הפונט ואח"כ גודל (רצוי קטן אפשר אחרי זה להגדיל)
ומתחילים לסדר גובה שורה, רוחב עמודה
ו..................
אני מודה לך על העזרה את זה אני יודע אבל כשאני מביא את הקובץ אקסל הוא מגיע בתור טבלה משלו שאינה ניתנת להכנס לטבלה שיצרתי

• הוסף לסימניות
הכי פשוט לקחת את הטבלה שמיקמת מאקסל, ואותה עצמה לסדר כמו שאתה רוצה.
אם לא - פשוט לבחור את התאים הרצויין ולהעתיק ולהדביק לתוך הטבלה שיצרת.
לא ידוע לי על דרך ליבא טבלה לתוך טבלה מוכנה, אבל אולי יש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה