כללי דחוף, איך מאפסים סיסמה שנשכחה?

• הוסף לסימניות
קנינו מחשב חדש, הכנסנו סיסמה ושם משתמש (כאשר רוצים להפעיל את המחשב חובה להכניס אותם) אתמול הכל עבד חלק, היום, הקלדנו את הסיסמה (שהייתה בעברית, אולי כאן הבעיה?) והמחשב לא מזהה את הסיסמא (כן, ניסינו להחליף שפות, לא , לא שכחנו את הסיסמא). מישהו יודע מה עושים? עזרתכם דחופה בבקשה!!:eek::eek::eek:

• הוסף לסימניות
פני לפורום תוכנות מייקרוסופט אופיס. מתאים למישו שם לדעת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמש;745084:
קנינו מחשב חדש, הכנסנו סיסמה ושם משתמש (כאשר רוצים להפעיל את המחשב חובה להכניס אותם) אתמול הכל עבד חלק, היום, הקלדנו את הסיסמה (שהייתה בעברית, אולי כאן הבעיה?) והמחשב לא מזהה את הסיסמא (כן, ניסינו להחליף שפות, לא , לא שכחנו את הסיסמא). מישהו יודע מה עושים? עזרתכם דחופה בבקשה!!:eek::eek::eek:

אולי הייתם ב"קאפס לוק"

• הוסף לסימניות
תודה. בדקנו את זה בהתחלה, וזה לא פתר את העניין.

• הוסף לסימניות
כנראה שזה קשור לבחירת השפה.
היתה לי את הבעיה הזו בגלל סיסמה בעברית, טכנאי מחשבים פתר לי אותה לאחר שנפרדתי ממאה וחמישים ש"ח.
הלקח שלמדתי: לבחור סיסמה המורכבת ממספרים בלבד.

• הוסף לסימניות
אם המחשב הוא נייח, או נייד ווינדוס XP, זה ממש לא בעיה-פשוט בכניסה למערכת ההפעלה צריך ללחוץ על לחצן F11 שלמעלה במקלדת, ודרך שם לעקוף את הסיסמא בקלי קלות.
אם המחשב הוא נייד והוא ווינדוס 7, אין שום פיתרון חוץ מדיסק עם תוכנת פריצה,
וחבל לשלם לטכנאים, זה ממש קל לעשות את זה, וזה מה שהטכנאי עשה ל'מאה'.
הדבר בדוק!
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
המחשב אכן נייד עם ווינדוס 7. איך משיגים דיסק פריצה???

• הוסף לסימניות
אכן גם שלי נייד ווינוס 7.
לא היה לי זמן לנסות לפרוץ בעצמי, העדפתי לשלם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה