דרוש מידע דחוף איך מבטלים העברת שיחות למס' אחר?

• הוסף לסימניות
הנייד שלי התקלקל
עקב כך עשיתי העברת שיחות לנייד השני
וכשקניתי נייד חדש
ההגדרה הנ"ל המשיכה לעבוד כלומר השיחות מממשיכות לעבור לנייד השני
מה עושים ע"מ לבטל זאת??????

• הוסף לסימניות
לחצתי זה לא עזר????
מה עושים???????????

• הוסף לסימניות
איך עשיתם את ההפניה?
באותה צורה גם תבטלו.

• הוסף לסימניות
הפלאפון שלי של first phone mdk2
מישהו מכיר את הפונקציות שם??

• הוסף לסימניות
ההפניה עשיתי בפלאפון נוקיה C2 ואח"כ עברתי לפלאפון חדש
וההפניה המשיכה גם בפלאפון החדש
אם אני מעבירה את הסים לנוקיה בחזרה הסים יחסם לי ולא אוכל להתקשר
כך שאני לא יכולה לעשות זאת

• הוסף לסימניות
אם עשיתם את זה בהגדרות בטלפון (עובד כמדומני רק בסלקום וגולן).
תוכלו בכל מכשיר לעשות את זה. בהגדרות שיחה או משהו דומה.

• הוסף לסימניות
שוב
בעיקרון #21# וחיוג, זה מפעיל קוד לביטול כל ההפניות, מאד מוזר שלא עובד לך, תנסי שוב, אולי לא עשית נכון או שהטלפון הזה לא כולל בכלל פונקציות של הפניות שיחות, ואז האפשרות היחידה היא להתקשר לחברה שהם יבטלו לך את זה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה