דחוף! איך מוציאים אישור ניהול חשבון מהאינטרנט

• הוסף לסימניות
אני צריכה למס הכנסה שלילי אישור ניהול חשבון מכיוון שאין לי צקים איך אפשר להוציא באופן הכי מהיר דרך האינטרנט?

• הוסף לסימניות
נכנסתי לאתר של הבנק שלי לעמוד הבית של החשבון שלי, לחצתי על על הימני של העכבר 'הדפס' ועם זה באתי לדואר.
אגב, הגשתי בקשה ביום חמישי שעבר, הבקשה אושרה ביום ראשון. הכסף היום בחשבון שלי....

• הוסף לסימניות
מה את אומרת?כל כך מהר?
על איזה שנה הגשת בקשה ?

• הוסף לסימניות
2016.
עושה רושם שהם מנקים שולחן.
ממש התחננו אלי להגיש בקשה, קיבלתי 3 מכתבים בעניין ולא חשבתי שמגיע לי. הגשתי ואושרו לי תוך 3 ימים אלפי שקלים בתשלום אחד. מה רע?

• הוסף לסימניות
בדר"כ הבקשה מאושרת תוך יומיים, אא"כ המעסיק לא דיווח, או עצמאי שהדוח שלו לא נקלט וכדו'.

• הוסף לסימניות
ואיך מוציאים בבנק הדואר?

• הוסף לסימניות
זה דחוף.
תודה

• הוסף לסימניות
?

• הוסף לסימניות
הולכים לדואר...
(או שתנסו לחפור באתר שלהם, או במוקד הטלפוני שלהם)

• הוסף לסימניות
איך אני מוציאה אישור באתר של מרכנתיל???????????????????

• הוסף לסימניות
לפי מה שידוע לי במרכנתיל צריך ללכת לסניף ולבקש שידפיסו
אבל אולי השתכללו מאז

• הוסף לסימניות
בכל בנק יש באתר. יש לפעמים תפריט אישורים, או בתפריט עו"ש.
(לא מכיר ספציפית את מרכנתיל)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה