תנור אפייה דחוף איך מוציאים את הריח של הסנט מוריץ מהתנור

• פותח הנושא RAME
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בערב פסח ניקיתי את התנור עם סנט מוריץ ולא שפכתי מים לניגוב אלא רק ניגבתי עם סמרטוט לח
תכלס כל הפסח התנור היה עם ריח של סנט מוריץ ועד עכשיו
מישהו נתקל בזה דחוףף מה עושים
ניסיתי להפעיל את התנור למשך זמן ולא עבר הריח החריף

• הוסף לסימניות
להפעיל למשך זמן על חום מקסימלי מוציא את הריח

• הוסף לסימניות
להפעיל על חום גבוה לשים תבנית עם מים ולהשאיר את התנור מעט פתוח

• הוסף לסימניות
אפשר לשים תפוחים בתבנית ולאפות, מנטרל ריחות רעים ועושה ריח טובבבב

• הוסף לסימניות
סנט מוריץ זה חומר כימי רעיל, לא כדאי לאכול מאדיו.

אצלי בתנור בדופן האחורית יש חורים והמון חומר נכנס לשם כשאני מנקה, אני שופכת שם ספלים עם מים ומיד נוזלים המון מים חומים ספוגים בסנטמוריץ, אני שופכת עד שיוצאים מים שקופים, ואז אני יודעת שהכל בסדר ורואה שגם הריח נעלם...

את המים שנוטפים לתחתית התנור בשל השפיכות המסיביות על הדופן האחורית אני מנקה עם סמרטוט לתוך קערה, שוב ושוב...

• הוסף לסימניות
אצלנו גם קרה אותו דבר ולא עזר כלום עד שקרצפנו את התנור שוב עם סבון כלים

• הוסף לסימניות
תבנית מהתנור מלאה במים ופרוסות של לימון משאיר ריח מהמם בתנור ובכל הבית....

• הוסף לסימניות
סנט מוריץ זה חומר כימי רעיל, לא כדאי לאכול מאדיו.

אצלי בתנור בדופן האחורית יש חורים והמון חומר נכנס לשם כשאני מנקה, אני שופכת שם ספלים עם מים ומיד נוזלים המון מים חומים ספוגים בסנטמוריץ, אני שופכת עד שיוצאים מים שקופים, ואז אני יודעת שהכל בסדר ורואה שגם הריח נעלם...

את המים שנוטפים לתחתית התנור בשל השפיכות המסיביות על הדופן האחורית אני מנקה עם סמרטוט לתוך קערה, שוב ושוב...
ואז את שולחת את התנור לפח?
את רצינית עם כמויות המים? איך התנור שורד?
תחכימי אותי!
[אני מרוקנת את הכנרת לתריסים. לא לתנורים...]

• הוסף לסימניות
להדליק על חום הכי גבוה לשעה בערך
בעשר דקות אחרונות לשים טורבו/מאוורר ולהשאיר את הדלת פתוחה (ולברוח מהאיזור, זה מוציא ריח שעושה כאב ראש..)

• הוסף לסימניות
לכל מי שהציע רעיונות בשביל הריח,
זה רק מנטרל את הריחות או גם את החומר?

אני חושבת שתנקי עכשיו עם מים,
ואח"כ תעשי את הטיפים לנטרול הריחות
סביר להניח שתראי שנשאר שאריות של החומר.

• הוסף לסימניות
קרה לי פעם והתקשרתי לחברה עצמה, הציעו לי להניח קערה עם סודה לשתיה לכמה ימים. (לא זוכרת אם זה מה שעזר בסוף)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה