עזרה דחוף! איך מורידים מבגד כתם של אודם עמיד?

• פותח הנושא srp
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אודה לעזרתכם בדחיפות
צריכה את הבגד למחר....

תודה מראש :)

• הוסף לסימניות
משפשפים עם חלב - לפני שמכבסים או נוגעים עם כל חומר אחר שרק מטמיע את הכתם!
בהצלוחה:D

• הוסף לסימניות
אני הורדתי עם מסיר איפור, ואחר כך שמתי אוקסיג'ן כדי לנטרל את השמן. עבד מעולה.

• הוסף לסימניות
תודה
אשמח לעוד פתרונות מנסיון

• הוסף לסימניות
לי עזר עם כתם מייקאפ עמיד- מסיר איפור טוב.
שפשופים עם החומר ומים חמים מאד- הסירו את הכתם לחלוטין,
אחרי שכבר התייאשתי לגמרי...

בהצלחה רבה רבה!

עוד משהו,
הבגד בהיר?

• הוסף לסימניות
אני מורידה עם וניש קליה-האבקה

• תודה
Reactions: srp
  • הוסף לסימניות
לי עזר עם כתם מייקאפ עמיד- מסיר איפור טוב.
שפשופים עם החומר ומים חמים מאד- הסירו את הכתם לחלוטין,
אחרי שכבר התייאשתי לגמרי...

בהצלחה רבה רבה!

עוד משהו,
הבגד בהיר?

כבי, תודה! :)
הבגד בהיר, לא לבן
איזה מסיר איפור השתמשת?

• הוסף לסימניות
תנסי סבון כלים של פיירי.
לי זה הוריד כתם עקשן של מייקאפ בלי להותיר עקבות!

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה