דחוף!!! איך מיצאים באנקור 16/9 - מסך רחב?

• הוסף לסימניות
אני חייבת לסגור את הסרט היום!!
תודה רבה מראש לכל העוזרים

• הוסף לסימניות
אוי באמת, מייצאים מתוכנת עריכה בפורמט כזה, האנקור רק סוגר לדי וידי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רקורדית;670907:
אוי באמת, מייצאים מתוכנת עריכה בפורמט כזה, האנקור רק סוגר לדי וידי
אז למה בעצם שהוא מקבל טיים ליין מפרמייר - 16/9 הוא לא סוגר לDVD כזה?

• הוסף לסימניות
אם את מייצאת אדובי דינמיק לינק לאנקור.
הוא מייצא בדיוק כמו הסקרנס בפרימייר.

• הוסף לסימניות
אם הסרט נסגר בפורמט רחב - הוא יראה כך.
באנקור ניתן לשנות את הMENU ל16:9 ע"י סימונו ובצד ימין יש 2 אייקונים אחד 4:3 ולידו 16:9. לחיצה על אחד מהם תשנה את יחס תמונה של התפריט

• הוסף לסימניות
אני סגרתי כזה סרט לאחרונה. התהליך הוא פשוט לבחור בהגדרות הסגירה את פורמט אמפק 2 די וי די, ובמקום שיטת "PAL" לבחור NTEC ורק אח"כ לסגור את הסרט ע"י אנקור. בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rahamim1;671566:
אני סגרתי כזה סרט לאחרונה. התהליך הוא פשוט לבחור בהגדרות הסגירה את פורמט אמפק 2 די וי די, ובמקום שיטת "PAL" לבחור NTEC ורק אח"כ לסגור את הסרט ע"י אנקור. בהצלחה.

זה לא קשור השיטה לזה כלל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rahamim1;671566:
מה שעשית זה עוד "שטות איכותית" מבית פופקו..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosale;671646:
מה שעשית זה עוד "שטות איכותית" מבית פופקו..

אני רואה שכבר ייצרתי לי מותג....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;671700:
אני רואה שכבר ייצרתי לי מותג....
תשמע.. היום בשביל להיחשב ל"מקצועי" ולקחת סכומים גבוהים מלקוחות אתה חייב להיות מותג.
אז תתכונן,אתה הולך לשלם לי הרבה כסף על המיתוג הזה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה