דחוף!!! איך משחזרים ססמה???

• פותח הנושא ntnt
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי מיל של נתיב.(KAVNAKI) ושכחתי את הססמה.
איך אני משחזרת אותה???
נפתח לי עמוד של שחזור חשבון גוגל
וזה מה שכתוב:

אני לא יודע מה הסיסמה שלי כדי לאפס את הסיסמה, הזן את כתובת הדוא"ל שבה אתה משתמש לכניסה ל-Google. זו יכולה להיות כתובת ה-Gmail שלך, כתובת הדוא"ל ל-Google Apps או כתובת דוא"ל אחרת המשויכת לחשבון.
כתובת דוא"ל

מה אני אמורה למלאות בכתובת דוא"ל??????

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ntnt;1140148:
איך אני משחזרת אותה???
נפתח לי עמוד של שחזור חשבון גוגל
וזה מה שכתוב:

אני לא יודע מה הסיסמה שלי כדי לאפס את הסיסמה, הזן את כתובת הדוא"ל שבה אתה משתמש לכניסה ל-Google. זו יכולה להיות כתובת ה-Gmail שלך, כתובת הדוא"ל ל-Google Apps או כתובת דוא"ל אחרת המשויכת לחשבון.
כתובת דוא"ל

מה אני אמורה למלאות בכתובת דוא"ל??????

אם זה מייל של נתיב ולא של ג'ימייל, יש להתקשר לנתיב ויאפסו את הסיסמה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ntnt;1140148:
איך אני משחזרת אותה???
תוכלי לצור קשר עם נתיב יש להם אפשרות לאפס את הסיסמה לאחר הזדהות

(למקצוענים הסיבה כי הם משתמשים ללקוחותיהם בממשק ניהול google app כך שיש להם שליטה על התיבות)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה