דחוף - איך משחזרים קובץ שנמחק בfilezila

• הוסף לסימניות
רציתי לפתוח את הקובץ css ובלי כוונה עשיתי מחק.
איך אני משחזרת את הקובץ?
אשמח בדחיפות לכל עזרה.

• הוסף לסימניות
הסתדרתי. העלאתי את הקובץ מגיבוי שעשיתי לא מזמן.
אבל טוב לדעת לפעמים הבאות, ישנה אפשרות בfilezila לבטל פעולה אחרונה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיה 92;1449365:
אבל טוב לדעת לפעמים הבאות, ישנה אפשרות בfilezila לבטל פעולה אחרונה?

לא, וזה לא כ"כ אפשרי בגבולות תפקידי התוכנה בנסיבות הצרכים הרגילים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמח לעזור;1449426:
לא, וזה לא כ"כ אפשרי בגבולות תפקידי התוכנה בנסיבות הצרכים הרגילים.

אז אם כך ממש חשוב לגבות כל הזמן את האתר.
אני לא רוצה לדמיין מה הייתי עושה אם לא היה לי גיבוי...

• הוסף לסימניות
מגבים בצורה קבועה, משתמשים ב IDE כזה או אחר.
לא עורכים באמצעות FileZilla. רק במקרי חירום ממש.

• הוסף לסימניות
הוא כל הזמן מתנתק לי מהשרת מה יכול להיות הבעיה?

• הוסף לסימניות
כשיש לי שינויים בקוד באתר אז אני משתמש ב notepad++ עם התוסף FTP שלו ככה אני עורך ישר לשרת.

• הוסף לסימניות
וואי, איזו הקפצה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה