עזרה דחוף: איך נכנסים ל'קלוד' עם נטפרי?

• הוסף לסימניות
איך זה קשור לנטפרי?
אתם צריכים לבדוק אם קיבלתם SMS

לפי הבדיקה שלי חלק מהמספרים הווירטואליים אינם מקבלים SMS מהאתר הזה, כך גם כתבו לי במפורש מהתמיכה של claude

• הוסף לסימניות
איך זה קשור לנטפרי?

לפי הבדיקה שלי חלק מהמספרים הווירטואליים אינם מקבלים SMS מהאתר הזה, כך גם כתבו לי במפורש מהתמיכה של claude
קיבלתי - אבל המסך לא מתקדם לשלב הבא של להקליד קוד - אלא נתקע ועומד ריק. זה לא מספר וורטואלי

• הוסף לסימניות
קיבלתי - אבל המסך לא מתקדם לשלב הבא של להקליד קוד - אלא נתקע ועומד ריק. זה לא מספר וורטואלי
התחברתי עכשיו לחשבון שלי באתר הזה ללא בעיות כלשהן מצד נטפרי
תוכלו לנסות לבצע הקלטת תעבורה כדי לבדוק אם יש לכם חסימה -

במידה ואין חסימה תצטרכו לפנות לשירות הלקוחות של האתר

• הוסף לסימניות
חייב SMS רק בהתחברות הראשונית ? או גם אחרי זה ?

• הוסף לסימניות
איך זה קשור לנטפרי?

אז מה הפתרון
והאם זה לא קשור כלל לנטפרי ?

• הוסף לסימניות
מצאתי משהו

גישה דרך מתווך צד ג’ – אתר Poe​

כנסו לאתר Poe דרך הלינק הבא – לחצו פה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה