כללי דחוף! אינדיזיין ואילוסטרייטור מגבילים את גודל המסמך שלי

• הוסף לסימניות
האם קיימת מגבלת גודל על מסמך באילוסטרייטור\אינדיזיין?
אני מנסה להגדיר עמוד בגודל מטר על 2 מטר, והוא לא מאפשר. קופצת לי ההודעה הבאה:
the value must between 0.0353 cm and 548.64 cm

מי יודע?

• הוסף לסימניות
הגודל המרבי בכל מסמך כנראה הוא לא יכול להיות 2 מטר,
תקחי לפחות רבע מזה, זה לא צריך לפגוע באיכות

• הוסף לסימניות
יש מגבלת גודל, ברור. אבל תשימי לב שזה עד 548 ס"מ כלומר למעלה מ-5 מטר.
בגודל 2*1 זה אמור לאפשר.
כנראה כתבת 2000 ס"מ במקום 2000 מ"מ או משהו כזה

• הוסף לסימניות
אני לא מאמינה אני בדיוק תקועה עכשיו עם שלט של 22 מטר אורך
מה אפשר לעשות? איך אפשר בכל זאת להגדיר כזה גודל?

• הוסף לסימניות
באילוס' אין לך מה לעשות חוץ מלעבוד על גודל קטן יותר ולהדפיס בהגדלה. הכי נוח לעבוד בקנ"מ 1 ל-10, ז"א תעבדי על אורך של 220 ס"מ.
אם הכל וקטורי - יצא לך מצוין, אם יש לך תמונות גם והן באיכות גדולה מאד (שבגודל 1000% הן נראות ברור) את יכולה להיות רגועה שגם בהדפסה הן תצאנה טוב, מנסיון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חני וורובל;2034225:
יש מגבלת גודל, ברור. אבל תשימי לב שזה עד 548 ס"מ כלומר למעלה מ-5 מטר.
בגודל 2*1 זה אמור לאפשר.
כנראה כתבת 2000 ס"מ במקום 2000 מ"מ או משהו כזה

זו אכן הייתה הבעיה שלי :)

• הוסף לסימניות
מקפיץ
אשמח לתשובה

יש הגבלה על גודל סגירה ל-PDF ?
עשיתי על הגודל המירבי וכשאני בא לסגור ל PDF הוא נותן לי לסגור רק על 500 ס"מ
יש דרך לעקוף זאת או שזהו זה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה