כללי דחוף אינדיזיין cs6!!!!

• הוסף לסימניות
התחלתי להשתמש באינדיזיין cs6 במחשב חדש..
וכל פעם שאני פותחת תיבת טקסט ומתחילה להקליד- הרקע של התיבה נהיה אדום, כאילו שהוא לא מזהה את הפונט..
גם בפונטים קנויים!
מי יוכל לעזור??

נא עזרתכם דחוףף תודה

• הוסף לסימניות
קודם כל למיטב ידיעתי זה לא כזה אמור להפריע..
ודבר שני יכול להיות שביבוא מוורד היה כל מיני דברים האינדיזיין לא מזהה אותם (לדוגמה טקסט נטוי..) כתור הגדרה אלא כתור פונט...
הצלחות

• הוסף לסימניות
גרסת מזרח התיכון/ME (תומך גופני עברית) ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י kosta770;2374700:
קודם כל למיטב ידיעתי זה לא כזה אמור להפריע..
ודבר שני יכול להיות שביבוא מוורד היה כל מיני דברים האינדיזיין לא מזהה אותם (לדוגמה טקסט נטוי..) כתור הגדרה אלא כתור פונט...
הצלחות

תודה אבל היבוא לא מוורד. עבדתי על ספר מותג בcs5 בלפטופ שקרס. ובמחשב החדש יש לי cs6 .
ומה ז"א זה לא אמור להפריע? זה ייצא ככה בדפוס לא? וגם אם לא, זה פוגע לי בנראות של ספר המותג, הצבעוניות והכל..

• הוסף לסימניות
סיוון יקרה, תנסי לפתוח מסמך חדש ולהקליד בו תיבת טקסט חדשה בפונט המסויים שעושה לך כרגע בעיה.
יכול להיות שההתקנה של הפונטים לא תקינה.
אני ניסיתי עכשיו לפתוח אצלי ועובד, לא נראה לי ששייך לתוכנה אולי שייך להתקנת הפונטים או חלק מהם.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לי עכשיו קורה דבר חדש

כל פעם שאני לוחץ על מקש הרוח - בשביל לשייט בעמודים - האובייקט נצבע לי בגראדינט שח"ל.
אני עובד עצות!!! :confused::confused::confused:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עילום;2374720:
גרסת מזרח התיכון/ME (תומך גופני עברית) ?

ברמת העיקרון זה אמור להיות גרסת המזרח התיכון..
אבל- איך אני יכולה לבדוק את זה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rivkisharon;2374916:
סיוון יקרה, תנסי לפתוח מסמך חדש ולהקליד בו תיבת טקסט חדשה בפונט המסויים שעושה לך כרגע בעיה.
יכול להיות שההתקנה של הפונטים לא תקינה.
אני ניסיתי עכשיו לפתוח אצלי ועובד, לא נראה לי ששייך לתוכנה אולי שייך להתקנת הפונטים או חלק מהם.
בהצלחה!

מעניין.. אתמול לא ראיתי את ההודעה שלך בכלל. מוזר

אני חוששת שאולי התקנתי לא גירסת מזרח תיכון. למרות שזה כמעט לא הגיוני...
ולגבי הפונטים - בכל הפונטים זה אותה בעייה.
אני פותחת את התיקיה של הפונטים שהזמנתי ולוחצת על כל אחד מהם "התקן".
יש דרך אחרת להתקין פונטים??

• הוסף לסימניות
זה קל מאד לבדוק אם התקנת מזרח תיכון או לא

Help
About Indesign

אם זה ME כתוב בשורה השנייה middle east verision

• הוסף לסימניות
אוקיי.. בדקתי וזה מזרח תיכון.

מה יכולה להיות הבעייה?! אני מגישה ספר מותג עוד שבוע ואני לא יודעת אם לבכות או לצחוק

מה הדרך הטובה ביותר להתקין פונטים קנויים? אולי זו הבעייה

• הוסף לסימניות
לא נשמע שזה בעיה של התקנת פונטים

יותר משהו בכיוון של הגדרות... אבל אין לי מושג בזה

• הוסף לסימניות
אולי אחד המומחים יוכל לעזור (בחינם או בתשלום)

"אריאל וו", "ונתנו 10", "אברהם", "eliezer", "חיטובים"

בטח יש עוד ששכחתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה