אני קניתי אותו לפני 7 חודשים ב1650אני קניתי אותה לפני שנתיים בערך ב1400!
אני ממש מופתעת מהמחירים! למה זה קפץ כל כך?
אודה מאד לעזרה
rhoff60 גימייל קום
www.prog.co.il
אני קניתי לעצמי את ה 740 לפני כשנהאו מצלמה אחרת ברמה הזאת או יותר
ובמחיר הכי טוב שיש
אודה מאד לעזרה
rhoff60 גימייל קום
ואת השוק בפייסבוק - מה הכוונה?א
אני קניתי לעצמי את ה 740 לפני כשנה
יש שניה
מצלמה מעולה אבל לא זולה
רצו כ 1600 שח
ידעתי שבמחיר הזה לא יצליחו למכור
אז עם הרבה סבלנות ישבתי להם על הוריד
ובסוף אחרי 4 חודשים כשלא הצליחו למכור קניתי מהם ב 900 שח
יד שניה חדשה לגמרי
אותו דבר לגבי מצלמת קנון
Sx70
קניתי יד 2 במצב חדש בסביבות 900 שח
אפשר למצוא ביד 2 פשוט צריך סבלנות
אנשים קנו מצלמה מתוך התלהבות
ובסוף מצאו את עצמם מצלמים רק עם הסמארטפון
ואחרי כמה חודשים שהם רואים שהמצלמה
יושבת סתם בארון הם מנסים למכור אותה
כשהיא חדשה לגמרי
אז בהתחלה חבל להם למכור בזול והם חושבים שאם יורידו 200-300 שח ממחיר חדשה ימכרו אותה
וטז כשמתברר להם אחרי מספר חודשים
שהמתקשרים לא מוכנים לשלם על יד שניה
יותר מאשר חצי מחיר הם מורידים במחיר
אז יד בעיקר את יד 2
ואת השוק בפייסבוק
ואת השוק בפייסבוק - מה הכוונה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים