דחוף - איפה מוכרים זכוכית מגדלת???

• הוסף לסימניות
לפני שנתיים קניתי אצל משפחה בבני ברק ברחוב השומר זכוכית מגדלת עם פנס לד מובנה, דבר נהדר לבדיקה של ד' מינים, ועוד..
אם יש שמכיר ויכול לתת לי פרטים או מס' טלפון שלהם, או מי שיודע היכן ניתן להשיג דבר כזה, מאוד מאוד יעזור לי!
תודה מראש

• הוסף לסימניות
גם אני מחפשת דבר כזה

• הוסף לסימניות
ראיתי בבית הוראה בקרוואן שברחוב הרב שך (מתחם בנדיקט) שמוכרים זכוכיות לבדיקת אתרוגים וכיו"ב, לא שמתי לב האם זה הסוג עם הלד.

• הוסף לסימניות
ראיתי במכירת אתרוגים בביהכנ"ס דרכי איש בבני ברק ברח האדמור מגור שמוכרים שם על השולחן ליד הכניסה.

• הוסף לסימניות
סתם לידיעה: יש זכוכיות שעולות באביי 5 ש"ח, ויש זכוכיות שעולות 200 ש"ח,
ההבדל הוא ביכולת שימור הצבע והמראה המקורי, וחדות התמונה - דבר הנצרך מאוד בפסיקת הלכה בנושאים שונים.
הזכוכיות היקרות [100+] הם של יהלומים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chaim424;n5110331:
סתם לידיעה: יש זכוכיות שעולות באביי 5 ש"ח, ויש זכוכיות שעולות 200 ש"ח,
ההבדל הוא ביכולת שימור הצבע והמראה המקורי, וחדות התמונה - דבר הנצרך מאוד בפסיקת הלכה בנושאים שונים.
הזכוכיות היקרות [100+] הם של יהלומים

אתם יכולים לכוון אותי איך יודעים על זכוכית באיביי [למשל] אם היא איכותית או לא?

• הוסף לסימניות
עוד מישהו יודע איפה מוכרים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י fix;n5110361:
אתם יכולים לכוון אותי איך יודעים על זכוכית באיביי [למשל] אם היא איכותית או לא?

חברת: bausch & lomb

זו החברה שמשתמשים איתה מוצ"ים רבים, בד"כ בגודל X14. זה לא זול, אבל שווה כל שקל.

באייבי המשלוח מאוד יקר, תנסה למצוא דרך ליבא את זה יותר בזול.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
לפני שנתיים קניתי אצל משפחה בבני ברק ברחוב השומר זכוכית מגדלת עם פנס לד מובנה, דבר נהדר לבדיקה של ד' מינים, ועוד..
אם יש שמכיר ויכול לתת לי פרטים או מס' טלפון שלהם, או מי שיודע היכן ניתן להשיג דבר כזה, מאוד מאוד יעזור לי!
תודה מראש

מספר הטלפון שלהם 0527675897

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה