דרוש מידע דחוף- איפה משיגים

• הוסף לסימניות
גופיות לגבר מחברת Hanes (היינץ')
לא רואה בשום מקום בארץ- אולי רק בתת"ים- אם יש איך לקנות מהם אשמח גם כן לדעת...
אם יש למישהו מידע אשמח לשמוע.
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
באתר שלהם!
הזמנתי כמה פעמים באתר של היינס וכמה פעמים מאמזון.
לפני פסח ראיתי במקום הנכון בבני ברק

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בחנות שחור לבן ברח' עמוס בירושלים!
קונה אותם לבחורים גבוהים ורזים, הגיזרה שלהם ארוכה יותר מפלאי וכד'
והבד דק ואיכותי

• הוסף לסימניות
בעבר קניתי גם בחנות היוקרה שבחולצה שהיתה ברח' ירמיהו ונראה לי עברה מקום

• הוסף לסימניות
יש חנות ברח' פרי חדש בגאולה-לונדון טיילור.
(לפני הפנייה לישעיהו)
יש להם בכמה גזרות.
רוב הקונים שלהם מגיעים עם תלוש, מעניין מאיפה...

ומה שאין-הם מזמינים תוך כמה ימים.
יש להם סניף נוסף, בירמיהו/ כנפ"ש,
לא בטוח איך קוראים לו. (אולי בזאר אליצור?)

• הוסף לסימניות
גופיות כותנה לגברים של Hanes סופגות לחות, חבילות מרובות זמינות 12 יחידות ב150 שקל!, 12 וחצי שקל לגופיה
1739305999516.png

ק.ש

• הוסף לסימניות
לי יש גופיות פתח צוואר וי מידה לארג' שהזמנתי בטעות מאמזון עלה לי 22 ש"ח לגופיה מי שמעונין אני ישמח למכור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה