דחוף- אם משהו יכול לעזור לי בייצוא לWMV

• הוסף לסימניות
פרוייקט HD. אני מייצאה לWMV והקול לא מסונכרן לגמרי עם הוידאו . יש עכבה של חלקיק שניה. הקבצים בפרוייקט בסדר גמור. למה?

• הוסף לסימניות
תבדקי הגדרות סאונד בפרוייקט שאת עובדת לעומת הייצוא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אביגדור;1387743:
תבדקי הגדרות סאונד בפרוייקט שאת עובדת לעומת הייצוא.
הגדרות של הסיקוונס?

• הוסף לסימניות
תבדקי בהגדרות של הסיקוונס על כמה פרימים עבדת וכשאת סוגרת תבדקי שזה אותו מספר- בקובץ היצוא יש הגדרות למטה לשנות... ( לי נראה שעבדת על 25 פרימים לשניה וסגרת על 30 פרימים לשניה או הפוך ולכן זה קופץ...) בהצלחה

• הוסף לסימניות
זה לא קשור לזה 25=25
זה משהו שאף פעם לא קרה לי וייצאתי המון לWMV.
חשבתי אולי 48000 לא תאם עם 41000 בסיקוונס. ייתכן וזה קשור?
או שאני צריכה לעשות וי על אחד החלקים למטה בחלון הייצוא?!

• הוסף לסימניות
כן זה קשור.
תבדקי ויש לך אפשרות לשנות הגדרות של אודיו בייצוא שיהיה מדוייק.
פעם קיבלתי מאולפן פס קול בקצב סיביות שונה מהייצוא והיתה לי את הבעיה הזו, בזמן עבודה זה לא מורגש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אביגדור;1387869:
כן זה קשור.
תבדקי ויש לך אפשרות לשנות הגדרות של אודיו בייצוא שיהיה מדוייק.
פעם קיבלתי מאולפן פס קול בקצב סיביות שונה מהייצוא והיתה לי את הבעיה הזו, בזמן עבודה זה לא מורגש.
מה אני בדיוק אמורה לשנות? חוץ מה48000 ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה