דחוף אנא תענו לי

• הוסף לסימניות
הסרטה שלי בפרימיאר הפס קול לא מסונכרן לוידאו גררתי הכל כרגיל ועדיין לא מסונכרן גם בסגירה עדיין לא מסונכרן
אולי זה קשור לזה שכאני מורידה את ההסרטה לטימלין היא מגיעה אלי ב2שכבות נפרדות אודיו ווידאו ולא כצמד מחובר
מה עושים?

• הוסף לסימניות
אם זה עדיין רלוונטי, אולי תסמני את האופציה הזו:

קבצים מצורפים

• שש.png
    שש.png
    KB 180.9 · צפיות: 81
  • הוסף לסימניות
א. תודה לא ידעתי על זה
ב זה לא פתר את הבעיה
איך זה הגיוני שהסרטה מעולה דווקא בפרימיאר לא מסונכרנת.(לא נגעתי בה איך שהיא )

• הוסף לסימניות
אם לא מסונכרן, אז פשוט תסנכרני ידנית
זה לא מסובך...

• הוסף לסימניות
זה באג מסוים
התחלתי לסנכרן פתאום גיליתי שבהמשך זה כן מסונכרן לכי תחתכי אותו ובדיוק בסוף הוא כן יתחרט..
תביני הציר של אודיו יושב בדיוק מתחת לוידאו והכל זה באג במערכת לדעתי אגב חלק מההסרטות הן כן טובות, מדובר בצילום וידאו של מסיבה

• הוסף לסימניות
גם לי קרה לאחרונה במספר הסרטות, נראה לי כמו באג בתוכנה.

• הוסף לסימניות
אם זה המקורי תבקשי עזרה בתמיכה של אדובי

• הוסף לסימניות
אמרו לי שב18 יש באגים
נאלץ לחזור ל17

• הוסף לסימניות
יש תופעה מעניינת (אפילו סוג של קונפליקט) בעולם הטכנולוגי

>יוצא דגם חדש/גרסה חדשים ולכאורה מתבקש להתקדם.
>אבל המומחים אומרים לחכות שנה עד שאנשים אחרים מוצאים את כל הבאגים, החברה משפרת, ורק אח"כ- לקנות
>ואז יוצא דגם חדש
וח"ח...

לא בטוח שלשדרג מיד הכי מומלץ
סתם נקודונת למחשבה.

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה