דרוש מידע דחוף!!!!! אני לא מצליחה להכנס למחשב הנייח שלנו, אף אחד לא שינה את הסיסמה וזה מציג סיסמה שגויה. מה עושים???

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרה דחופה.
אני לא מצליחה להכנס למחשב הנייח שלנו, אף אחד לא שינה את הסיסמה וזה מציג סיסמה שגויה.
כשאני לוחצת על איפוס סיסמה זה עושה שצריך כונן USB.

• הוסף לסימניות
תבדקו שהמחשב בטוח על השפה הנכונה,
תקלידו במקום של השם משתמש את הסיסמה ותראו אם כתבתם נכון בטוח...
כונן usb לא יעזור, הוא עוזר רק במקרה שהכינו מראש כונן מיוחד...
אם לא עובד, נראה לי רק טכנאי יעזור.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
זה על השפה הנכונה...
באיפוס סיסמה זה צריך תוכנה מסוימת בUSB

• הוסף לסימניות
רמז לא עוזר.
וזה לא ששכחנו סיסמה, פשוט מקישים וזה לא פועל

• הוסף לסימניות
הפעלה מחדש פעמים עזר לי בעבר

• הוסף לסימניות
גמני עכשו נכנסתי למחשב (נייד-לא ידעת אם רלוונטי..) והוא כתב לי שאני צריכה לשנות את הסיסמה כי פג התוקף.
אולי תשלחי צילום מסך?

• הוסף לסימניות
לא מסובך מידי לאפס את הסיסמא.
אי אפשר לעשות צילום מסך למחשב נעול.
בהגדרות אפשר לשנות את הדרישה להחליף סיסמא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה