דחוף אני צריך לקנות מסרטה חדשה

• הוסף לסימניות
מאחר וכבר קניתי הרבה מסרטות, וציוד וידאו, הרבה פעמים גם נפלתי על עסקאות כושלות, אני כרגע ספציפי קיבלתי הצעת מחיר ממשה סעד, השאלה שלי האם משהוא התנסה איתו?
האם הוא אמין? היעוץ שלו אמיתי או נוגע באינטרסים? השירות שלו טוב? רק בקשה קטנה אם התשובה גובלת בלכלוך על שמו של משה סעד אז אני רוצה את התשובה בפרטי ולא בפומבי, אני לא מחפש כרגע לתקוף עסקים אני רק מחפש לדעת לעצמי איפה אני הולך לקנות את המצלמה הבאה, אגב אם יש לכם מקום אחר להמליץ אני פתוח להצעות, השיקול שלי בלב כבד היא ללכת על פנסוניק עקב כך שהמסרטות של סוני עובדות עם חיישן CMOS שלצערי לא מתאים לחתונות

• הוסף לסימניות
מה הבעייה עם CMOS? סטילס הכל היום CMOS... גם חתונות... וגם מצלמות שמצלמות חתונות :)

• הוסף לסימניות
א. משה סעד אדם אמין, אך הוא לא נותן שירות תמיכה אם לא הכל נקנה ממנו. לדוגמא: אם קנית אצלו מחשב עריכה ולאחר מכן שידרגת את גירסת התוכנה בעצמך ממקור "לא חוקי" - לא תקבל תמיכה במחשב עד שתשלם ותקנה ממנו את הגירסה הזו באופן חוקי.
על כן כדאי לוודאות שתקבל תמיכה במצלמה גם אם תקנה את הכרטיס צילום ואת הקונדנסר והפנס וכדו' מחו"ל
ב. המחירים שלו לא זולים בכלל, אך כפי שאמרתי שוב הוא אמין ולא מנסה לדחוף לך מוצר ולהיפטר מהמלאי.
ג. הקביעה שלך לגבי חיישן הCMOS(שלא מתאים לחתונות) מהירה מידי ופזיזה, מה גם שרוב מצלמות הHD החדשות של פנסוניק בעלי חיישן CMOS כך שאני לא יודע מה הבעיה שלך עם הסוני/פנסוניק. לכל חיישן היתרונות שלו והחסרונות שלו, כרגע הCMOS מתחיל להיכנס חזק למצלמות הוידאו ואנשים מצלמים איתו חתונות.
רגע.... איזה מצלמה אתה רוצה לקנות וכמה הוא רוצה עליה?

• הוסף לסימניות
ככה, הCMOS ברור שלתמונות הוא עדיף, הוא יותר רגיש לאור, הוא יותר חד, אין ספק שהוא עדיף. הבעיה היא בוידאו, למשל הצלם תמונות עושה פלאש אז הפלאש ימרח על כמה פריימים, פריים ראשון יראו אותו רק בחלק העליון של המסך פריים שני באמצע המסך ופריים שלישי בחלק התחתון של המסך.... זה דוגמא קטנה, תצלם מרכב נוסע או מבחוץ רכב נוסע במהירות התמונה תתעוות, אתה תראה את הדמויות באלכסון.... איפה הקטע הזה רלוונטי בחתונה? שהבחורים רוקדים ברכבת במהירות, בעיקר בשירי סיום, פתאום בסרט יראו אותם באלכסון... זה נורמלי? מה שכן לפנסוניק יש דגם כתף אחד ספציפי שיש לו תכונה
שבאמצעות תוכנה פנימית במצלמה תוך כדי צילום הוא מתקן את העיוות של הפלאש, דבר נוסף למי שכבר "נפל" עם הCMOS יש תוכנה חיצונית שעולה כ500$ שפותרת את העיוותים, היא מיועדת רק לזה, אבל בשביל זה צריך ללמוד עוד תוכנה, טוב זה רק השקעה קטנה יחסית לתמורה אבל... הזמן... לך תשב אחרי כל חתונה להתחיל לתקן, כשפיתרון פשוט כמו חיישן CCD פותר את כל הבעיה

• הוסף לסימניות
משה סעד בן אדם רציני ואמין. (קניתי אצלו חלק מהציוד שלי)

מחירים יקרים בהתאמה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ASUS;491070:
ככה, הCMOS ברור שלתמונות הוא עדיף, הוא יותר רגיש לאור, הוא יותר חד, אין ספק שהוא עדיף. הבעיה היא בוידאו, למשל הצלם תמונות עושה פלאש אז הפלאש ימרח על כמה פריימים, פריים ראשון יראו אותו רק בחלק העליון של המסך פריים שני באמצע המסך ופריים שלישי בחלק התחתון של המסך....
אצלי החיישן CMOS מציג את הפלאש בדר"כ על פריים אחד ולפעמים על 2 פרימיים כמו שאמרת אך לא נתקלתי בהצגת פלאש עג"ב 3 פרימיים
זה דוגמא קטנה, תצלם מרכב נוסע או מבחוץ רכב נוסע במהירות התמונה תתעוות, אתה תראה את הדמויות באלכסון.... איפה הקטע הזה רלוונטי בחתונה? שהבחורים רוקדים ברכבת במהירות, בעיקר בשירי סיום, פתאום בסרט יראו אותם באלכסון... זה נורמלי?
התמונה לא מתעוותת. אתה מוזמן לביתי לראות את רכבת הבחורים דרך חיישן הCMOS
בכלל אתה הגזמת בעיוותים שלך.
מה שכן לפנסוניק יש דגם כתף אחד ספציפי שיש לו תכונה
שבאמצעות תוכנה פנימית במצלמה תוך כדי צילום הוא מתקן את העיוות של הפלאש,
ראשית הפלאש לא מעוות את התמונה(אני לא יודע למה המילה עיוות רודפת אצלך כל דבר בCMOS). שנית, זו לא תכונה, זה פונקציה פשוטה במצלמה שנקראת FBS. רוב הצלמים בכלל לא מפעילים את זה.
דבר נוסף למי שכבר "נפל" עם הCMOS יש תוכנה חיצונית שעולה כ500$ שפותרת את העיוותים, היא מיועדת רק לזה, אבל בשביל זה צריך ללמוד עוד תוכנה, טוב זה רק השקעה קטנה יחסית לתמורה אבל... הזמן... לך תשב אחרי כל חתונה להתחיל לתקן, כשפיתרון פשוט כמו חיישן CCD פותר את כל הבעיה
טוב.. כפי שאמרתי מקודם - אתה מגזים נורא עם כל התיאוריות שלך על חיישן הCMOS.
יש לי תחושה שעברת שטיפת מוח קטנה אצל איציק ממעגל סגור..

• הוסף לסימניות
לא עברתי שטיפת מח אצל איציק, אני קראתי ביקורות, אני ראיתי המחשה ביו טוב, ובנוגע למצלמה שלך, אני יודע שלדגם שלך יש תוכנה פנימית במצלמה שתוך כדי צילום היא מתקנת את העיוות של הפלאש, נכון שלא הכי מושלם עובדה שזה לפעמים על 2 פריימים אבל עדיין זה עוזר

• הוסף לסימניות
בכמה אתה מוכר את הישנה?
אני צריכה מצלמה טובה בעיקר לדגימות ומעט הסרטות..

• הוסף לסימניות
אין סיכוי שאני אמכור את הישנה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה