כללי דחוף! אני רוצה להתפלל!!!תפילה על הפרנסה לערב רח ניסן

• הוסף לסימניות
אני לא מוצאת את ה"ספר תחינות" שלי.
אודה מאד למי שיעלה את התפילה המיוחדת על הפרנסה לערב רח ניסן מהשל"ה הק' זי"ע.
שיתקבלו כל התפילות לרצון ושיהיה לכולם פרנסה בשפע!!!

• הוסף לסימניות
בבקשה

קבצים מצורפים

• ShlahTefilahParnasa.jpg
    KB 597.7 · צפיות: 74
  • הוסף לסימניות
תזכי למצוות רבות!! תודה על ההיענות המהירה!
מה השם שלך? אני אתפלל גם עליך.

• הוסף לסימניות
תודה רבה על זיכוי הרבים! תזכי למצוות.

• הוסף לסימניות
תגידו, אתם באמת לא רוצים פרנסה בעולם הזה?
אם כן, לא ידעתי איזה קדושי עליון מסתובבים פה...
או שאתם לא שמים לב מה אתם מתפללים?

• הוסף לסימניות
לכל המי ומי ... ;))) דע/י לך שהסגולה היחידה לפרנסה זה להאמין שרק מה שיעזור לי בעבודת ה' ולהתקרב לבורא זה מה שאני צריך (וכל התפילות והסגולות הם עמ"נ שנוכל לממש את זה...) ואין ספק שהאמונה בזה היא עבודה גדולה על המידות.
{עיין ברש"י גיטין ס"ה ע"ב במשנה הראשונה, שפרנסה=סיפוק כל צרכי האדם במשמע}

וגם אם את/ה מרגישים שעדיין אינכם בדרגה הזאת, תודו, שלפחות להתפלל על כך ראוי ורצוי!
ובטח ובוודאי כאשר לא אני אלא בעל השל"ה הקדוש ממליץ על כך......!!!
ולוואי ונזכה להיות מן ה..........

שיהיה לכולם פסח כשר ושפע טללי ברכה!!! (כפי לשונו הק' עיין לעיל בהקדמה לתפילה)

• הוסף לסימניות
אותי למדו דבר אחד:
לא להתפלל מן השפה ולחוץ.
אם אתה רוצה, תחבר לך תפילה שבה תאמר שאתה רוצה לזכות להגיע לדרגה שבה לא תרצה להיות עשיר ובעל נכסים אם זה לוקח לך מהעולם הבא. בתפילה הזו, שחיבר השל"ה לפי דרגתו הגבוהה, הוא מבקש במפורש: ה' נתת לי הרבה ברכה, אני חושש שאיני ראוי לה. אם ברכה זו היא על חשבון העולם הבא שלי - קח ממני את כל רכושי.
אז אם אתה באמת רוצה את זה, אדרבה, תתפלל על כך.
אם אתה רוצה לרצות - אז תתפלל שתרצה, אל תתפלל מה שאתה לא מרגיש.
זה כל היסוד. וכן, אני מודה שאינני בדרגות של השל"ה. מישהו מופתע מזה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי;551078:
אותי למדו דבר אחד:
לא להתפלל מן השפה ולחוץ.
אם אתה רוצה, תחבר לך תפילה שבה תאמר שאתה רוצה לזכות להגיע לדרגה שבה לא תרצה להיות עשיר ובעל נכסים אם זה לוקח לך מהעולם הבא. בתפילה הזו, שחיבר השל"ה לפי דרגתו הגבוהה, הוא מבקש במפורש: ה' נתת לי הרבה ברכה, אני חושש שאיני ראוי לה. אם ברכה זו היא על חשבון העולם הבא שלי - קח ממני את כל רכושי.
אז אם אתה באמת רוצה את זה, אדרבה, תתפלל על כך.
אם אתה רוצה לרצות - אז תתפלל שתרצה, אל תתפלל מה שאתה לא מרגיש.
זה כל היסוד. וכן, אני מודה שאינני בדרגות של השל"ה. מישהו מופתע מזה?

לא זו בלבד שיש לנו סידור שלם מאנשי כנסת הגדולה של דברים שלא באים לנו מהלב (אחרת לא היינו צריכים אותו), אלא אפי' התפילות של גדולי הדורות זה לא נוסח מליצי למעוניינים (לא צריך דבר כזה כשמדברים לד'), אלא בקשות שעלינו לרצות, ובמילים שעלינו להתבטא - ממש לא ספונטנית לצערינו.

מי שבדרגה המתאימה לכתוב, מסופקני אם יש לו צורך כל שהוא בנוסח.

לפעמים אפי' באופן מכני לא מצליחים להטות את הרצונות לכתוב, ואז אני מסכים שקודם צריך לעשות שינויים פנימיים לפני שמדקלמים מילים שלא מסכימים להם.
אבל צריך להבין שזה לא רק חוסר התחברות, אלא חוסר ביטחון בשיקול דעתו של כותב התפילה, זה מה שכתב 3012. למה הדבר דומה: לאומר ליועץ השקעות "אני מבין שאתה צודק, אבל כל עוד אני לא מתחבר לדעתך, אני מעדיף להשקיע בקרן המסוכנת לדבריך"...
ואגב, שלא ישתמע מדברי שאני מתפלל בלי בעיות, כי מה שאני כותב כאן אני צריך לשנן באוזניי יותר מפעם אחת בתפילות רבות.

• הוסף לסימניות
לא כתוב בשום מקום שזו תפילה לפרנסה.

זו תפילה לעשירים שמפחדים לאכול חלקם בעולם הזה.

בשביל קופת העיר זה טוב, ואם אתה מחפש הרבה תפילות, יש ספר נפלא 'ליקוטי תפילות' עם המון תפילות לכל המצבים. יש גם ספר 'תחינות'.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה