כללי דחוף! (אפשרי בתשלום) דרוש עימוד של לוח שנה (קיר) עברי

• הוסף לסימניות
דחוף מאוד מאוד - עוד הערב!!!

האם יש כאן למישו עימוד-טבלת ריבועים מסודרת (אינדיזיין) של לוח שנה קיר חודשי-עברי
כולל (בכל ריבוע של כל יום):
תאריך עברי
תאריך לועזי
ציון חגים ומועדים
דף היומי בבלי
דף היומי ירושלמי
עמוד היומי במשנה ברורה

זמני כניסת ויציאת שבתות וחגים לאופק:
ירושלים, ת"א (או ב"ב), חיפה, באר שבע

אפשרי תמורת תשלום כלשהו

זה יכול להיות מתוך עימוד שמישו כבר עשה ללקוח (ולא אכפת לו להרוויח עוד כמה שקלים על עבודה שכבר נעשתה)
או קבצים קיימים מאן שהו, שמישו חברה'מן יודע לארגן...

אשמח לתגובות בפרטי (או כאן).

אין צורך בלוח מעוצב!!! רק בעימוד בסיסי של הנתונים

• הוסף לסימניות
אם שולחים:
1. חומר זמנים באקסל.
2. עמוד אחד מעוצב, עם הזמנים בדיוק כפי שאתם רוצים, או שנים, אם רוצים ימין ושמאל.
3. כסף לחשבון בנק.

אני מוכן לספק הלילה.

• הוסף לסימניות
אין לי שום נתונים.
אני צריך את הנתנונים מעומדים, לא את העיצוב!
כמה?.. אין כעת בנק, אבל אפשר לראות לסדר בדרך כלשהיא. (בפרטי)
אני ממתין לתשובה מעוד מישו כאן, אבל בהחלט, בינתיים אפשר לדסקס.

• הוסף לסימניות
דוגמא של קובץ אקסל כפי שנדרש לי (הנתונים לא נכונים!)

הקובץ:
(מבחינתי זה בסדר גם בקובץ אקסל לפי העימוד הזה)

קבצים מצורפים

• KB 34 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
סתם שאלה, איך אפשר להעביר מאקסל לתוכנה אחרת בשביל לעצב?

• הוסף לסימניות
באינדיזיין: מיקום

• הוסף לסימניות
טעיתי בניסוח, התכוונתי: באיזו סיומת לייצא מאקסל?

• הוסף לסימניות
לשמור בצורה רגילה (בגירסה של אופיס 2003. לי יש CS3 ואת אופיס 2007 הוא לא זיהה)

• הוסף לסימניות
תכל'ס, מי מביא לי טבלאות???

• הוסף לסימניות
יש לי לוח שאני עצבתי. יש בו תאריך עברי ולועזי וציון חגים. אם אתם מעוניינים לקנות, פנו באישי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה