כללי דחוף - אקשן לכריכה לספר

• הוסף לסימניות
מי יודע איזה אקשן מתאים לכריכת ספר בעברית!!!
יש לי תיקיה עם מלאנתלפים אקשנים
כמה book שניסיתי נתנו לי תוצאה של ספר בלועזית - דהיינו השדרה בצד שמאל

אודה לעזרתכם בהקדם האפשרי!

• הוסף לסימניות
יש לזה פתרון. להפוך את הכריכה להריץ את האקשן ולהפוך בחזרה.

• הוסף לסימניות
תוכלי להסביר לי את מה להפוך?!
אני הפכתי את הגרפיקה ע"י flip
אמנם הגרפיקה יצאה טוב, אבל ועדיין השדרה נשארה בצד שמאל
תודה

• הוסף לסימניות
תהפכי בהיפוך אופקי את הכריכה הפתוחה.
תכניסי לאקשן. (הפוך)
תריצי.
תהפכי שוב את התוצר בהיפוך אופקי.

• הוסף לסימניות
מצטערת, לא הולך לי
עדיין - הגרפיקה בסדר אבל הספר עצמו עומד בצורה של ספר באנגלית...

• הוסף לסימניות
את צריכה להשתמש באקשן כרגיל, רק לשים בשדרה ובקדימה עיצוב שהפכת אותו קודם בפליפ (את העיצוב!), ובסוף, כשהספר מוכן (והעיצוב הפוך עליו, בכתב ראי) - תהפכי את הספר המוכן משמאל לימין.

• הוסף לסימניות
אולי כבר יקום איזה חברמן:D ויעשה לנו אקשן בעברית:rolleyes:
אתם לא נראים לי כ"כ:cool: פנאטים _:confused:(אולי אני- אולי?):confused:

• הוסף לסימניות
צריך להפוך 3 פעמים כדלקמן:

מריצים פעם ראשונה
הופכים את הקנבס אופקית.
מכניסים את התמונות.
הופכים שוב את הקנבס אופקית.
מריצים פעם שניה
הופכים שוב את הקנבס אופקית.

ואז יתקבל ספר בכיוון עברית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה